Giro d’Italia – A színfalak mögül

Forrás: turizmus.com

 2020. február 06. 20:09

A Magyar Logisztikai Egyesület február 19-i rendezvényén Eisenkrammer Károly Giro start projektmanager és Balázs Tibor Tour de Hongrie szervező tart előadást. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

2020. május 9–11. között Magyarországon tarták a 103. Giro d’Italia első három szakaszát, majd a mezőny Olaszországban folytatja útját.

Az első etap egy 9,5 kilométeres budapesti időfutam lesz, majd a Budapest-Győr és a Székesfehérvár-Nagykanizsa szakaszokon haladnak végig a sportolók. Korábban Magyarországot még egyik nagy háromhetes verseny sem érintette.

A két verseny kapcsán a Nemzeti Sportügynökség óriási logisztikai kihívásokkal néz szembe, hiszen kivitelezésük komoly feladat.

A Giro d'Italia egyik pillanata

Fotó: 123rf.com

Ennek apropóján rendezik meg az előadást, hogy minden érdeklődő – a logisztikai szakemberek és a kerékpáros sportot kedvelők egyaránt – bepillanthasson valamelyest a logisztikai színfalak mögé – tájékoztatott a Magyar Logisztikai Egyesület.

A résztvevők kipróbálhatják virtuálisan a verseny egy szakaszát VR-szemüvegen keresztül, továbbá kiállítják a Tour de Hongrie magyarországi versenyén használatos kerékpárokat is, amellyel a vállalkozók akár bringapárbajon is részt vehetnek.

Időpont: 2020. február 19., 15:00 óra
Helyszín: 1139 Budapest, Hajdú u. 18–24.
Előadók:
Eisenkrammer Károly – GIRO start projektmanager
Balázs Tibor – Tour de Hongrie szervező

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. ERRE a linkre kattintva lehet regisztrálni.