Koronavírus: friss hírek, jó gyakorlatok az MTÜ-től

Forrás: turizmus.com

 2020. március 31. 19:20

A Magyar Turisztikai Ügynökség első kézből szeretné tájékoztatni a szakmát a koronavírus-járvány következményeiről, a legfrissebb hazai és külföldi hírekről, intézkedésekről, jó gyakorlatokról.

Mostantól megújult formában és folyamatosan frissített, érdekes tartalmakkal jelentkezik a Magyar Turisztikai Ügynökség mtu.gov.hu weboldala, valamint a www.facebook.com/magyarturisztikaiugynokseg címen elérhető Facebook-oldala.

Az online csatornák megújításával az MTÜ célja egy hatékony kommunikációs platform kialakítása, amely lehetőséget nyújt a koronavírus-járvány okozta iparági változásokkal kapcsolatos információk megosztására, ezzel is támogatva a szakmát a nehéz időkben.

Az új tartalom már elérhető

Fotó: MTÜ

Ízelítő a tartalomból

  • A weboldalon rendszeresen jelentkezik majd új podcastokkal és beszél az aktuális helyzetről Guller Zoltán vezérigazgató.
  • Megtalálhatók lesznek a felületen a legfrissebb nyilatkozatok és hivatalos közlemények, továbbá elérhetővé teszik a frissen megjelent jogszabályokat, és azok értelmezésében is segítséget nyújtanak.
  • Az ügynökség folyamatosan gyűjti és közzéteszi a hazai és nemzetközi jó gyakorlatokat, népszerűsíti a kreatív kezdeményezéseket saját csatornáin.
  • Az olvasó egy helyen és első kézből értesülhet a külföldi turizmus helyzetéről, az MTÜ gyűjtéséből megtudhatja, hogy az egyes országokban milyen intézkedések és kezdeményezések történnek a válság enyhítésére.
  • A weboldalon nemzetközi tanulmányokat, piaci elemzéseket és helyzetjelentéseket is közzétesznek, amelyek rávilágítanak a háttérfolyamatokra és az összefüggésekre.
  • A megújult felületen lehetőség nyílik továbbá a szakmai területekhez kapcsolódó kérdések feltételére.

 

A megújult weboldalt itt nézheti meg.