SZÓKIMONDÓ – önérvényesítés és együttműködő kommunikáció

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 17. 16:45

„Hogyan mondjam el neked, amit nem lehet...?”

Talán ismerős az idézet a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musicalből... És talán ismerős az a helyzet is, amikor igent mondunk, pedig legszívesebben nemmel válaszolnánk.

Az asszertív kommunikáció egy eszköz arra, hogy megtanuljuk miként lehet kifejezni nyíltan és higgadtan igényeinket, hogyan álljunk ki magunkért úgy, hogy közben meghúzzuk határainkat és egyenrangú partneri viszonyt teremtünk. Hozzájárul ahhoz, hogy kezelni tudjuk mások elvárásait, bírálatait, és viták helyett magabiztosan, eredményesen tudjunk kommunikálni és együttműködni kollégáikkal, ügyfeleikkel.

 

Merjünk NEM-et mondani kollégáinknak, ügyfeleinknek! Az asszertivitás tanulható, jöjjön el a Menedzserképző Központ október 16-ai (kedd), budapesti, gyakorlatközpontú képzésére, találjuk meg az alárendeltség és a támadó felállás közötti középutat! A helyek száma limitált, várjuk mielőbbi regisztrációját!

Kedvezményes jelentkezés

Tréner: Nagy Judit, executive coach, tréner, kommunikációs szakember, műsorvezető

A képzést azoknak ajánljuk, akik szeretnének magabiztosan és hatásosan beszélni vagy akár előadni, illetve azokat is várjuk az eseményre, akik rendszeresen tárgyalnak munkájuk során, és fontos számukra a hiteles és meggyőző fellépés.

Az asszertív kommunikációnak köszönhetően:
→ nő az önbizalmunk, javul az önkifejezési és a meghallgatási, megértési készségünk
→ a hatékonyabb probléma- és konfliktuskezelésnek köszönhetően csökken a stressz, ezáltal munkaidőt és energiát takarítunk meg, javul a munkahelyi légkör, és javulnak a munkakapcsolataink
→ a win-win helyzetekkel elégedettséget teremtünk, és eredményesebbé válik a döntéshozatal

A képzés hozzájárul ahhoz, hogy a résztvevők:
- képesek legyenek megválasztani a megfelelő kommunikációs formát a különböző élethelyzetekben;
- eredményesebben kommunikáljanak, mely által megelőzhetőek a kommunikációs elcsúszások;
- tudjanak egyenes, nyílt és pontos visszajelzést adni az üzleti és a magánéletükben egyaránt.

Trénerünk egyedi eszközökkel, játékos feladatokon, szituációs játékokon keresztül adja át a több mint 15 éves televíziós és kommunikációs munkatapasztalatát.

Kedvezményes részvételi díj: a Business Traveller, Turizmus Bulletin, és a turizmus.com hírlevélolvasói és partnerei részére: 18 000 Ft + áfa

A rendezvényről részletesen a Menedzserképző Központ honlapján olvashat, a regisztrációra az alábbi hivatkozáson van lehetőség: JELENTKEZÉS

Egyéb kérdések:
Ács Nóra, ügyvezető igazgató
Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.

Tel./fax: + 36 1 872 2187 M
Mobil: + 36 70 264 3146
E-mail: acs.nora@menedzserkepzokozpont.hu
Web: www.menedzserkepzokozpont.hu
Iroda: 1092 Budapest, Hőgyes E. u. 13. 3/19., 119 kcs.
Székhely: 1116 Budapest, Kondorosi út 10/a. A ép. 7/8.

 

 

(X)