Budapest Mainhattanben

Forrás: turizmus.com

 2015. június 04. 15:07

2015-ben a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) társkiállítóként vett részt a Magyar Turizmus Zrt. standján.

A fővárost képviselő BFTK turisztikai divízió vezetője, Pap Mária tárgyalásokat folytatott számos ún. hosted buyerrel, akik számára Budapest mint konferencia- és rendezvényhelyszín valamint incentive és kulturális utak célpontjaként vonzó.  Több nagy létszámú orvosi, gyógyszerész, távközlési és egyéb tanácskozás színhelye lesz Budapest az ősz folyamán.

A BFTK Nonprofit Kft. célja, hogy a konferenciavendégek csomagjába bekerüljön a főváros hivatalos kártyája, a Budapest Kártya, melynek segítségével egyénileg is felfedezhetik Budapestet. Felmerült továbbá a World Corporate Games (Vállalati Világjátékok) újbóli budapesti megrendezése. A "hétvégi sportharcosokból" álló vállalati, szervezeti csapatok négy sportágban mérik össze erejüket, és családtagjaikkal együtt akár több tízezer vendégéjszakát generálnak a házigazda desztinációban. Budapest 2006-ban egyszer már otthont adott a versenynek.