Élménytalálkozó az Esterházy Pincében

Forrás: turizmus.com

 2015. március 09. 17:12

Csaknem 100 szakmabeli és törzsvendég ünnepelt együtt március 6-án, pénteken Szigliget történelmi hangulatú, 255 éves pincéjében, az Esterházy Pincében.

A szigligeti vendéglátás zászlóshajójának kollegái úgy döntöttek, hogy idén első alkalommal partnertalálkozót szerveznek, hogy köszönetüket fejezzék ki eddigi közös munkájukért, hivatalosan is megnyissák az idei szezont, és hogy vendégeik bizalmát meghálálva egy kellemes estét töltsenek együtt a partnerség és együttműködés jegyében.

Az Esterházy Pincében nem csak a környező turisztikai központok – Hévíz, Keszthely, Zalakaros, Sárvár – utazási irodáinak, utazásszervezőinek és szállodáinak képviselői tették tiszteletüket, hanem a környék borászai és a szigligeti lakosok is csatlakoztak az eseményhez. Az est pálinkás fogadással kezdődött, a Szent-György hegyi borok kóstolójával folytatódott, majd a magyaros pinceszertál elfogyasztása közben a vendégek az Esterházy Pince egyedi, tradicionális programját élvezhették: magyar folklór táncos bemutató, betyármulattató és élőzene.

Info: www.szigligetivendeglatas.hu