Én Vendégszobám: ismét lehet regisztrálni online oktatásra

Forrás: turizmus.com

 2020. július 27. 12:39

A Magyar Turisztikai Ügynökség az Én Vendégszobám alkalmazást választó szálláshely-szolgáltatóknak augusztus 3-15. között ismét online oktatást szervez, amelynek keretében több mint 5000 fő számára nyílik újra lehetőség az ismeretek bővítésére, elmélyítésére.

A kétórás oktatáson a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Egy szálláshelytől több fő is részt vehet a képzésen, és az is jelentkezhet, aki korábban már részt vett rajta. A jelentkezés határideje július 31.

Miért érdemes részt venni az oktatáson? Korábbi cikkünkben elolvashat néhány véleményt!

A Magyar Turisztikai Ügynökség 2019-ben indította útjára a turizmus eddigi legjelentősebb és legátfogóbb informatikai fejlesztését, a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központot. Az új rendszer bevezetésével minden szálláshelynek digitálisan, szálláshelykezelő szoftver használatával kell teljesítenie a törvényben előírt napi adatszolgáltatási kötelezettségét.

A kétórás oktatáson ingyenes, de regisztrációhoz kötött a részvétel

Fotó: 123rf

Az ügynökség a legfeljebb 8 szobával és pótágyakkal együtt összesen legfeljebb 16 férőhellyel rendelkező szálláshelyek számára fejlesztette ki az ingyenesen használható Én Vendégszobám alkalmazást, amelyet jelenleg több mint 28 000 szálláshely használ. A kézikönyv, az oktatási segédlet és az oktatóvideók mellett az MTÜ online oktatással is támogatást nyújt a szoftver használóinak.

A jelentkezők az evaroadshow.hu honlapon választhatják ki a megfelelő időpontot, és az adatok kitöltésével egyszerűen regisztrálhatnak a képzésre. Az online képzéshez asztali számítógép vagy laptop, és legalább 5 Mbit/s-os sávszélességű internetelérés szükséges. További információk a honlapon találhatók, ahol az oktatóvideók, a gyakran ismételt kérdések és egy oktatási segédlet is elérhető.