Északkelet-Magyarország legjobb szállodája

Forrás: turizmus.com

 2017. december 17. 19:47

Átadták az Északkelet-Magyarország legjobb hotelének járó RTL Klub közönségdíjat.

Ezúttal az északkelet-magyarországi régió nyertese vehette át A HÓNAP HOTELE díjat az RTL Klub AZ ÉV HOTELE közönségszavazásán.

Az egyes magyarországi régiók legjobb szállodáit a nézők a műsor Facebook oldalán szavazhatják meg hónapról hónapra. A díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája díjának testvérversenye, mely a szervezet szakmai elismerését egészíti ki egy közönségszavazással.

A felsőtárkányi Bambara Hotel**** lett A HÓNAP HOTELE az Északkelet-Magyarország régióban AZ ÉV HOTELE Közönségszavazáson. Az oklevelet Bialkó Kinga szállodaigazgató vette át Serfőző Zsolttól, a műsor producerétől Felsőtárkányon.

Díjátadás

Minden héten hétköznapi utazók próbálják ki a bemutatott szállodákat az RTL Klubon AZ ÉV HOTELE című műsorban. A Varázslatos Bambara Hotel****-be Domján Diána és Filipánics Bálint, egy fiatal pár látogatott el, akik esküvői és nászút helyszínt kerestek maguknak.

A műsor decemberben az Alföldön mutatja be a legjobb szállodákat. Ez az utolsó régió, ezt követően januárban dől majd el, hogy A HÓNAP HOTELE címet elnyert nyolc hotel melyike lesz a közönség kedvence, azaz nyeri el AZ ÉV HOTELE címet.