Fejleszt, s nem változtat árain a büki Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum

 2013. november 24. 11:35

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum folyamatosan bővíti szolgáltatási körét, és nagy gondot fordít a minőségi színvonal emelésére.

Ugyanakkor arra is figyel, hogy mindezt elérhető áron biztosítsa vendégei számára, fürdő a jövő évben az idei árakon kínálja kombi belépőit, az élményfürdőbe szóló elő- és utószezoni belépőit, a szaunabelépőt, valamennyi gyógyszolgáltatását, a masszázsok nagy többségét, medical wellness és kényeztető spa csomagjait valamint a kölcsönzési díjakat is.

Bükfürdőn több olyan beruházás előkészítése is folyamatban van, melyek megvalósítása a következő években várható. Ennek egyik fő eleme az a családi és gyermek élménymedence, amely a strandolásra használható vízfelület nagyságát jelentősen bővítve a gyermekes családok illetve a középkorosztály igényeit egyaránt célozza kielégíteni. Több energetikai projekt is előkészítés alatt áll, melyek célja az energia költségek további csökkentése a termálenergiában rejlő lehetőségek minél hatékonyabb kiaknázásával.

A fejlesztéseken kívül a fürdő a jövő évben is számos újdonsággal, valamint rendezvénnyel, színes programmal várja a vendégeket.