Hosszútávú együttműködés a RateMate és a Mellow Mood Hotels között

Forrás: turizmus.com

 2015. április 13. 15:16

A napokban hosszútávú szerződést írt alá a RateMate online versenytárs- és eseményfigyelő rendszer és a Mellow Mood Hotels, a megállapodás értelmében a szállodalánc 12 szállodája a RateMate rendszerét használja a jövőben versenytársai online árainak nyomon követésére.

​A RateMate egyben - integráción keresztül - a Mellow Mood Hotels által használt IDeaS revenue management szoftvernek is a legfrissebb adatokat biztosítja majd a versenytársak árairól.

A RateMate és a Mellow Mood Hotels együttműködése még 2013-ben kezdődött, amikor a RateMate-et a Mellow Mood csoport belvárosi szállodáival szorosan együttműködve, a felhasználóbarát jellemzőt folyamatosan szem előtt tartva fejlesztette ki a cég.

A Mellow Mood Hotels szállodái Budapesten elsőként kezdték bevezetni a RateMate online versenytársfigyelő rendszerét, amelynek segítségével szignifikáns online bevétel-növekedést tudtak elérni az elmúlt két évben. A szoftver láncszintű használatától további jelentős online bevétel-növekedésre számítanak.

 

A RateMate első változatát 2013-ban fejlesztette ki Divós Péter és Gál Péter. Jelenleg 24 szálloda használja a szoftvert Magyarországon és Ausztriában. A céghez az idei év elején egy jelentősebb tőkebevonás érkezett, amely lehetővé tette Gál Péter teljes munkaidős csatlakozását, valamint további informatikai humán erőforrás bevonást. A cég jelenleg számos szállodával és viszonteladóval tárgyal Magyarországon és külföldön, ezzel egyidőben folyamatosan dolgozik új funkciók- és hiánypótló új revenue management szoftverek fejlesztésén is.

www.rate-mate.com.