Hús, kenyér és hal a Buda Gourmet-ban

Szerző: Szikora Katalin

Forrás: turizmus.com

 2015. június 04. 18:41

Ismét jelentős állomásához érkezett a Buda Entertainment & Gastro: a tervek szerint július közepén nyílik meg az egyedi kínálattal és koncepcióval kialakított Buda Gourmet szupermarket, amely a környéken élő magyar és külföldi vásárlók igényeit akarja kielégíteni.

Ennek előkészületeiről tartottak szerdán sajtótájékoztatót, amelyen elhangzott, hogy a hús, a kenyér és a hal lesznek azok a termékek, amelyekből elfogadható áron kínálják majd a magas minőséget. Ebből a célból nálunk szokatlan értékesítési módszereket és technikákat is behoznak. Több nyelven beszélő és jól kommunikáló eladókat állítanak a pultok mögé, akik tanácsokkal, ötletekkel is tudják majd kiszolgálni a vásárlókat.

Már most látogatható az épület első emeletén a Buda Boutique Bar, amely Magyarország legnagyobb kézműves sörkínálatával várja az érdeklődőket: 180 féle magyar sört lehet fogyasztani és vásárolni, ízben és erősségben a legszélesebb választékban. Arra is lehetőség van, hogy a sör szerelmesei tematikus sörkóstolásokon vegyenek részt, a  borvacsorák mintájára.

A minden részletében egyediségre törekvő Buda Entertainment-ben egy exkluzív Rossmann üzlet is nyílik hamarosan, ahol a cég egy új brand-et kíván bevezetni a hazai piacra. A másik, aktuális érdekesség a Csodák Palotája lesz, amely 2 ezer négyzetméteren várja különböző szórakozási lehetőségekkel a tinédzsereket és a felnőtteket.