Indul az ibis Music program

Forrás: turizmus.com

 2019. március 28. 18:17

A program összekapcsolja a közönséget a zenészekkel egy bensőséges koncertsorozatban, melyet 17 ország ibis szállodájában rendeznek meg.

Az ibis Music a legújabb lépés a márka átalakulásában, mellyel teljesen új élményeket ajánlanak a helyi közösségeknek és utazóknak, interaktív közösségi csomópontokat kialakítva a szállodákban. A program március 29-én indul egy olyan zenei versennyel, ahol 44 bensőséges minikoncertet adnak 17 ország ibis szállodáiban, népszerűsítve az ibis zenei szenvedélyét.

Az új márkapozícióval, a mobile check-innel, az új design-iránnyal és az új F&B ajánlatokkal az ibis Music program kifejezetten zeneszeretőknek nyújt különleges élményeket. A világon minden ibis szállodát arra biztatnak, hogy indítson saját versenyeket is a saját közösségükön belül, a hivatalos zenei versenyen túl.

A program termékekben és egyéb tevékenységekben is meg fog jelenni, melyek közül mind a zenei platform köré összpontosul: hotelen belüli fellépések szervezése, zenei eszközök hozzáférése a vendégek számára a lobbyban, zenehallgatásra alkalmas eszközök beszerzése a szállodai szobákban.

Az ibis Music program során minden a zenei platform köré összpontosul

Fotó: pixabay.com

Egyes országokban a program kiegészül helyi zenei fesztiválokkal közös partneri viszonnyal is, például a DottoDot fesztivállal az Egyesült Királyságban és a Montreux Jazz Fesztivállal Svájcban. A márka jelenleg olyan csomagokon dolgozik, melyek kifejezetten zenészek és zeneszeretők számára nyújtanak szolgáltatásokat, hogy a szállodák valódi zenei központok lehessenek a vendégek, a helyi közösségek és a zeneipar számára egyaránt.

A Sony Music UK 4th Floor Creative Group által képviselt művészek hat országban adnak elő a helyi felfedezett zenészek mellett. Az Egyesült Királyságban az új énekes-szövegíró Tom Grennan vezeti a listát, Franciaországban a Boulevard Des Airs. Brazíliában Lucas Locco ad elő, Németországban, Svájcban és Ausztriában pedig az indie-pop legenda OK KID, akik a legújabb albumjukról szóló számokat is előadnak.

Az ibis a Sziget fesztivállal, a Spotify-jal és a Sony Music UK 4th Floor Creative Group-pal közös globális partnerségben indítja el a programot. (X)