Kastélyból szálloda Vértessomlón

 2011. november 20. 15:04

A Classix Hotel, Magyarország első luxus design hotelje hamarosan megnyitja kapuit. A Budapesttől 65km-re lévő vértessomlói, egykori Esterházy kiskastély prémium kategóriás design hotelként ötvözi a régi kor patináját a mai kor szellemiségével, Varró Zoltán belsőépítész egyedi hangulatú, hazánkban egyedülálló hotelt alkotott.

Hét különlegesen és egyedileg berendezett szoba várja vendégeit, melyek egy-egy világhírű festőről kapták nevüket. A szobákban iPad 2, Apple Tv, nagyképernyős televízió, színváltós ledvilágítás és természetesen ingyenes WIFI szolgálja a kényelmet. A hotel egyik különlegessége, hogy vendégeit a hotelszobák mellett Európában is egyedülálló módon egy spa villa is épült, amelynek teraszán saját jacuzzi és napozóterasz található. A villában fürdőblokk, exkluzív kád és keleti pihenő mellett illatokra-ízekre komponált masszázs-kezelések vehetőek igénybe.
A zen kertben elhelyezett "The Garden" névre keresztelt keleti ihletésű spa tökéletes kikapcsolódást nyújt török fürdő, gőzkabin, infra és finn szauna, forrásvízzel táplált merülő dézsa és jégkamra segítségével. A hotel két étterme all inclusive étkezést biztosít, a Green nyitott konyhás étterem lehetőséget biztosít séfnek és vendégnek jó hangulatú beszélgetésre, főzésre, étkezésre. Az Ermitage lounge pedig tökéletes helyszíne gyertyafényes, romantikus vacsorának, baráti beszélgetésnek.
A kastély különleges helyszínei egyedi események megrendezését is lehetővé teszik. Ilyen például a kastély eredeti borospincéje, valamint a 14 fős hangszigetelt, exkluzívan kialakított tárgyaló szalon, mely hang- és videotechnikai berendezésekkel felszerelt.
További információ: www.classix.hu.