Megnyílt a második Radisson Blu szálloda Bécsben

Forrás: Hotel News Resource

 2018. január 22. 10:59

A 233 szobás Radisson Blu Park Royal Palace Hotel egy létező szálloda átmárkázásával nyílt meg a Schönbrunni Kastély közelében.

A Radisson Blu Park Royal Palace Hotelben 233 szoba lesz, ezek közül 21 lakosztály. A nap 24 órájában működik az étterem és a lobby bár, a konditerem, a szauna és a pihenőterület. A szintén rendelkezésre álló bálterem 600 négyzetméteres, és 500 ember befogadására képes.

„Az osztrák fővárosnak fontos szerepe van növekedési stratégiánkban. Az új hotellel háromra emelkedett a csoportunk portfóliójában szereplő szállodák száma – ez két Radisson Blu és egy Park Inn by Radisson hotelt jelent közel ötszáz szobával –, és keressük a további lehetőségeket franchise partnerünkkel, az Austria Trenddel” – mondta Elle Younes, a Carlson Rezidor Hotel Group elnökhelyettese és fejlesztésekért felelős igazgatója.

Az új szálloda nagyon jó helyen, a Schönbrunni Kastély mellett fekszik

Fotó: Hotel News Resource

A legnagyobb osztrák szállodacsoport, az Austria Trend Hotels 2001 óta dogozik együtt a Carlson Rezidor Hotel Grouppal, mióta megnyitották Salzburgban a nagyon jó számokat produkáló Radisson Blu Hotel Altstadtot. „A Radisson Blu elismert hotelmárka, amely szabadidős és üzleti turistákat is vonz a tengerentúlról is, főleg az USA-ból és Ázsiából.” – tette hozzá Andreas Berger, az Austria Trend Hotels ügyvezető igazgatója.