Minden ellenőrzés alatt: hogyan könnyíti meg a digitalizáció a munkát és növeli a megbízhatóságot

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. április 26. 15:58

Ha a koncepció sikeres, hamarosan következik a bővítés: kényelmi termékek a szupermarketekben, több telephelyes étterem vagy iskolai étkeztetés. Bármilyen nagy is a siker, számos kihívást hoz magával.

Például az kérdés, hogyan lehet hirtelen ennyi ágat vagy területet kezelni anélkül, hogy elveszítené a fonalat, és anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a minőségben. A Rational, a melegétel-készítés specialistája elgondolkodott ezen, és többek között a ConnectedCooking segítségével kínál digitális eszközkezelést.

Fotó: Rational

A felhőalapú platform digitális hozzáférést tesz lehetővé a Rational főzőrendszerekhez, amelyek kábelen vagy wifin keresztül egyszerűen csatlakoztathatók a hálózathoz. Naprakészen tarthatja, hogy mi történik a konyhában. Az egység műszerfalával, az automatikus szoftverfrissítésekkel, a testreszabott egységkijelzők konfigurátorával és a valós idejű értesítésekkel mindent kézben tarthat. „Sok ügyfelünk tudja, hogy a ConnectedCooking eszközkezelése biztonságérzetet nyújt számukra” – mondja Theresa Felchner, a Rational ConnectedCooking termékfejlesztési részlegének vezetője.

Fotó: Rational

Az egység műszerfala például áttekintést ad a konyhafőnöknek az online és a szolgáltatás állapotáról, az egység elérhetőségéről és használatáról, valamint a takarítás részleteiről. Ez azt jelenti, hogy minden fontos funkció átláthatóan jelenik meg, és távolról is megtekinthető, például a központból az üzletbe. Az iCombi Pro digitális távoli hozzáférésével, amely okostelefonon, táblagépen vagy számítógépen keresztül betekintést nyújt a főzési folyamatba, még a beállítások is módosíthatók. Az értesítések valós időben e-mailben vagy okostelefonon küldenek betöltési és szolgáltatási értesítéseket a gyors reagálás érdekében.

„Különösen a kereskedelmi konyhákban, ahol szabvány ételeket készítenek, a ConnectedCooking portfóliója jól támogatott a MyDisplay konfigurátorral” – magyarázza Theresa Felchner. Főleg a vendéglátásban,de a korlátozott szolgáltatást nyújtó szállodákban vagy a szupermarket melegétel-pultjánál is a gyors hozzáférés segít azonnal elindítani a megfelelő főzési programot. A ConnectedCooking segítségével pedig a kijelzők gyorsan és egyedileg konfigurálhatók egy központi helyről.

Felchner így folytatja: „Gyakran kapunk visszajelzést, különösen azoktól az ügyfelektől, akiknek csak egy főzőrendszerük van, hogy az automatikus szoftverfrissítések jelentik számukra a gépkezelés egyik fő funkcióját.” Ez azt jelenti, hogy az ügyfél minden erőfeszítés nélkül mindig az összes Rational készülék legfrissebb verziójával rendelkezik, és ingyenesen frissítheti az egység szoftverét.

Fotó: Rational

Az egységek optimális használata, a minimális állásidő és az egyszerűsített munkafolyamatok rendkívül vonzóvá teszik a ConnectedCooking kezelést. Főleg olyan konyhákban, ahol több főzőrendszer van, de ott is, ahol csak egy van. Mert ki tudja, milyen növekedéshez vezethet az az első étterem. Bárki, akit érdekel, ingyenesen regisztrálhat a ConnectedCooking.com oldalon, és többet is megtudhat.

 

Kapcsolat:

RATIONAL Magyarország
Bemutató- és tréningközpont

1152 BUDAPEST
Szentmihályi út 167-169
AsiaCenter, Nyugati szárny 2.emelet

E-mail: info-hungary@rational-online.com
Web: https://www.rational-online.com

(X)