Nemzetközi weboldallal és új csapattaggal indítja az új évet a HotelHood

Forrás: turizmus.com

 2021. február 02. 13:00

Akinek esetleg még ismeretlenül cseng a név, a HotelHood innovatív megoldásával segít növelni a szálloda saját weboldalán közvetlenül foglalók számát, azáltal, hogy kiemeli a direkt foglalás előnyeit a teljes foglalási folyamat során, és azonnali foglalásra ösztönzi az érdeklődőket.

Már a 2017-es induláskor szerepelt a turisztikai startup középtávú tervei között, hogy belföldi szállodaipari tapasztalatait nemzetközi szinten is kamatoztatni fogja, és most elérkezettnek tűnik az idő.

Nemzetközi terjeszkedés pandémia idején?

Meglepően hangozhat, de valójában nem az. Több okból is.

Egyrészt a tavaly tavaszi és év végi szállodai bezárások idején, jövőbe tekintő vállalkozásként a költségcsökkentés és az erőforrások leépítése helyett, felszabadult kapacitásait arra használta fel a HotelHood csapata, hogy teljesen megújítsa arculatát, és elkészítse régóta dédelgetett, nemzetközi weboldalát: hotelhood.com

Másrészt, a turizmus közeljövőben várható újraindulása kapcsán még inkább felerősödik az elmúlt évek során egyre nagyobb teret nyerő “direkt mozgalom”. A saját weboldalon keresztül megvalósuló, olcsóbb foglalások még nagyobb súllyal bírnak az OTA jutalékokkal szemben egy olyan időszakban, amikor a szállodák jóval alacsonyabb keretből gazdálkodhatnak.

Ráadásul a szállodáknak még nagyobb fókuszt kell fordítaniuk arra, hogy a weboldalukra látogató érdeklődők ne hagyják el foglalás nélkül az oldalukat, és foglaljanak helyettük a konkurenciánál, vagy egy jutalékot kérő online utazási portálon.

Ebből a belföldi szállodák is profitálhatnak

A nemzetközi terjeszkedés mellett a HotelHood természetesen a belföldi piacon is további növekedést tervez, hiszen Magyarországon egyedülálló szolgáltatásaival segítheti a szállodák sikeres újraindulását, növelve a közvetlen foglalások számát és erősítve a vendégek elkötelezettségét.

Emellett a nemzetközi piacon szerzett új tapasztalatokkal, ügyféligényekkel színesített szolgáltatásokkal a belföldi szállodai ügyfelek is csak profitálhatnak.

Az új célokhoz új csapattag is társul

Mint korábban hírt adtunk róla, a HotelHood csapatához csatlakozott marketing tanácsadóként Svirzsovics Éva, aki korábban a Danubius Hotels online marketing csapatát vezette.

Éva a brand belföldi piaci erősítése mellett a nemzetközi akvizíciós célok marketing támogatásáért is felel és közreműködik a HotelHood termékfejlesztési stratégiájának kialakításában.

Több tízszeresen megtérül a belénk fektetett bizalom

"A hazai piacon már bizonyított a HotelHood. A megszerzett tudást szeretnénk kamatoztatni a nemzetközi piacon is, és a lehető legtöbb szállodát segíteni a jutalélmentes foglalások, ezálltal a haszon maximalizálásban.

Úgy gondolom, hogy a következő években az eddiginél is jobban kell figyelnie a szállodáknak arra, hogy amire költenek, az biztosan megtérüljön.

Éppen ezért a szolgáltatásunkat minden szálloda kipróbálhatja kötelezettség- és díjmentesen, két hónapon keresztül.

Mi már látjuk, hogy a legtöbb partnerünknél több tízszeresen megtérül a belénk fektetett bizalom, de így a szállodáknak is lehetősége van megtapasztalni az eredményességet.

Ezután pedig szabadon dönteni a folytatással kapcsolatban.

Ez eddig jól hangzik, de forgalom nélkül hogyan teszteljünk? Merül fel a kérdés sok szállodás megbeszélésen.

A jelenlegi egy kivételes alkalom arra, hogy a szálloda építse a vendégszerző stratégiáját. Ebben segítünk. A tesztidőszak csak akkor indul, amikor érezhető vendégforgalom érkezik a weboldalra.

Azt javaslom, hogy ha tudja, használja ki a maradék holt időt erre is a szálloda.” – tette hozzá Ulmer Zsolt, ügyvezető.

További részletek: www.hotelhood.hu

(X)