Újabb szálloda nyit Pécsett

 2014. július 10. 17:53

A Mecseki Parkerdőben elkészült a három csillag superior kategóriásra tervezett Hotel Therapia, mely honlapjának tanúsága szerint július 17-től várja vendégeit.

Különlegességét széleskörű egészségügyi szolgáltatásainak, a szép természeti környezetnek, illetve Pécs gazdag kulturális örökségének köszönheti.

Egy 60-as években épült földszintes épület átépítésével letisztult, élhető, funkcionális és környezetébe simuló szálloda született. Az épületet övező, fekete fenyőkkel ölelt kert, a kialakított pihenők mind-mind a kényelmet, a kikapcsolódást szolgálják.

 

A Hotel Therápia 11 nemdohányzó 2 ágyas elrendezésű szobával rendelkezik. A szálloda különös figyelmet szentel a fogyatékkal élő vendégek igényeinek. Halláskorlátozottak számára a recepción és az étteremben is elérhető az audióhurok, a gyengénlátók számára a létesítmény területe Braille-írásos információval és vonalvezetéssel ellátott. Kora tavasztól késő őszig a szálloda terasza grillezési lehetőséggel áll a vendégek rendelkezésére. Bortrezorukban a pécsi, villányi és szekszárdi borvidék újdonságait és klasszikus borait kínálják.

 

Az egész szállodában ingyenes WIFI érhető el, a vendégek a szálloda tőszomszédságában elhelyezkedő Da Vinci Magánklinika, valamint az alig 100 méterre lévő Art & Fit Hotel Kikelet**** wellness szolgáltatásait is igénybe vehetik.

A hotel egészségturisztikai szolgáltatások sorát kínálja: köztük egészségi állapotfelmérő medikai programot, valamint a különféle mozgásszervi megbetegedések professzionális kezelését.

A beruházást 205 millió Ft-os uniós pályázati támogatás is segítette. A projektet megvalósító Pécsi Poliklinika Kft. 1994 óta végez egészségügyi tevékenységet. Tulajdonosai meglévő magánrendelőjük megtartásával tevékenységüket az alapprofiljukhoz illeszkedő, kiegészített szolgáltatásokkal, szállásadással kívánták bővíteni.

Info: http://www.hoteltherapia.com/