Újszerű kiadvány turistáknak

 2010. november 15. 15:09

Megjelent a HUNGARY COMPLEX Premium Multimedia DVD Postcard, egy képeslappal kombinált dvd, amely hasznos információkat, képeket, filmeket, recepteket, mi több, zenét is tartalmaz, széleskörűen bemutatva a hazai turisztikai, kulturális és gasztronómiai kínálatot.

A lemezen több mint 1500 fotó található hazánk nevezetességeiről, látványosságairól, információkkal, linkekkel, külön egységbe foglalva a fővárosi látnivalókat, de önálló egységként jelennek meg rajta a megyeszékhelyek is. A magyar konyhát 33 tradicionális étel – többek közt a kőrözött, a mákos guba és a Gundel-palacsinta - receptjével és fotójával mutatja be.
A dvd-n megtalálható 3 különböző műfajú rövidfilm, Classic Hungary, Colorful Hungary és Archive Hungary címmel. Ezek a filmek sehol máshol nem elérhetőek, az anyagok egy része célzottan ehhez a kiadványhoz készült, illetve külön erre a célra lett kiválogatva és összeállítva archív anyagokból.
Emellett elérhető még 50 panorámafotó a leglátványosabb látnivalókról, tájakról, 11 különböző műfajú magyar zene, Kodálytól a Quimby-ig, interaktív Magyarország és Budapest térkép az öt nyelven – magyarul, angolul, németül, spanyolul és franciául – elérhető dvd-n. További információ: http://www.ideatime.hu/.