VIZA – Távokmányolvasás, mobil applikációba épített szkenner segítségével

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2021. december 01. 16:37

A SabeeApp legújabb fejlesztésének segítségével a vendégek otthonukból is be tudják olvasni az utazáshoz szükséges igazolványaikat.

A  2021. szeptember 1-jétől esedékes VIZA adatszolgáltatási kötelezettségnek a szálláshelyek mostantól egy törvénymódosításnak köszönhetően úgy is eleget tudnak tenni, hogy nem csupán helyszíni okmányolvasással, de akár már a vendégek érkezése előtt biztosíthatnak lehetőséget távokmányolvasásra. Így a vendégek otthonuk kényelméből is be tudják olvasni utazáshoz szükséges igazolványaikat.

A SabeeApp 2022 januárjában megjelenő legújabb fejlesztése ebben nagy segítségükre lehet, mivel a Sabeeapp GuestAdvisor alkalmazásába integrált okmányolvasó segítségével mindez csak néhány percet vesz igénybe a vendég részéről.

A GuestAdvisor időt és energiát spórol

Fotó: [SabeeApp

A GuestAdvisor így rengeteg időt és energiát spórolhat meg recepción dolgozó kollégák számára is, hiszen a bejelentkezési folyamat sokkal gördülékenyebbé válhat az új funkciónak köszönhetően. A vendégeknek nem kell többé hosszú sorokban állva várakozniuk a recepció előtt, ami már önmagában is megalapozhatja a pozitív vendégélményt.

„Örülök hogy a döntéshozók a innováció mellett tették le a voksukat és úgy módosították az adatszolgáltatásra vonatkozó törvényt, hogy az nem korlátozza az iparágba egyre inkább begyűrűző modern technológiák térnyerését.” – mondta Herman Szabolcs, a SabeeApp ügyvezetője.

A SabeeApp továbbá készül egy olyan megoldással is a recepció számára, amellyel a helyszíni okmányolvasás is biztosított.

A fejlesztés jövő év elejére várható, a pontos megjelenési dátumáról a SabeeApp időben tájékoztatja majd az érdeklődőket.

A PMS-en keresztül történő VIZA adatküldést vagy a GuestAdvisor Applikációt érintő további információkért látogasson el a SabeeApp weboldalára.

(X)