Stelkovics Judit távozik az Aria Hotel éléről

Forrás: turizmus.com

 2015. július 20. 11:31

A március 15-i soft openinget, valamint a július 14-i partnerpartit követően változás állt be az Aria Hotel Budapest élén.

A Library Hotel Collection lánchoz tartozó boutique szálloda igazgatója, Stelkovics Judit - a majd egy évnyi nyitási folyamatokat követően - átadja a stafétabotot.

Megkeresésünkre a fiatal szakember elmondta, hogy az intenzív pre-opening és a megannyi kihívással teletűzdelt soft opening időszakot követően, a tulajdonossal közösen megállapodva hagyja el a vezetői posztot. Elmondta, hogy nyugodt lelkiismerettel adja át a ház irányítását, mert a TripAdvisoron elért vezetőpozíció az eredményességben is megmutatkozik: az Aria Hotel ma Budapest második legdrágább szállodája, ahol a foglaltság is kedvezően alakul.

A jövőt illetően Stelkovics Judit azt mondta, hogy először pihenni szeretne, de hamarosan visszatér a szakmába. Elérhetőségei: judit.stelkovics@gmail.com; +3630/227-8620

A szálloda vezetését egyelőre Mario Magalhaes, a magyarul is kiválóan beszélő, portugál nemzetiségű üzemeltetési igazgató veszi át.