Új igazgatók a Hungexpo Zrt.-nél

Forrás: MTI

 2015. május 14. 14:30

A menedzsment döntése értelmében új igazgatók veszik át a tavaly távozó kereskedelmi igazgató feladatkörét a Hungexpo Zrt.-nél.

A B2B kiállítások üzletág igazgatója ezután Szilvási Krisztina, a B2C kiállítások üzletág igazgatója Rafay János lesz. A jövőben ők felelnek az üzletág hosszú távú koncepciójának, stratégiájának kidolgozásáért, valamint a kiemelt partnerekkel való kapcsolattartásért.

A B2B üzletág a Hungexpo olyan sikeres szakkiállításait foglalja magába, mint az AgromashExpo és a Construma kiállítás csokor, az újonnan fejlesztett SIRHA - az élelmiszeripar és a horeca szektor kiállítása, az Ipar Napjai, vagy az idén harmadik alkalommal megrendezendő Automotive Hungary – autóipari beszállítói fórum, és a kapcsolódó Autotechnika kiállítás. A B2C üzletág portfoliója pedig a cég nagy múltú és népszerű kiállításaiból áll, ide tartozik a FehoVa, a Budapest Boat Show, az Utazás kiállítás, a Budapest Motorfesztivál, és a BNV.

Az új igazgatók egyike sem ismeretlen a cég dolgozói és partnerei számára: mindketten több éve dolgoznak a Hungexpo Zrt. csapatában, mint kiállítás igazgatók, számos sikeres kiállítás szervezése fűződik a nevükhöz.

Szilvási Krisztina a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem marketing és külgazdasági szakán szerezte diplomáját, majd végzett a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján, (ugyanitt a Master fokozatot is szerzett). Első munkahelye a Hungexpo Zrt., ahol 1995 szeptembere óta dolgozik. Kezdetben kiállítás szervező, majd marketing menedzser, később projekt menedzser, 2009 óta pedig kiállítás igazgató. Ő felelt az AGROmashEXPO, a FeHoVa, az Ipar Napjai (2014-ig), az AutoMotive Hungary valamint az Autótechnika kiállításokért.

Rafay János a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, az ESIAME francia üzleti iskolán valamint a Budapesti Műszaki és Közgazdaságtudományi Egyetemen tanult. A diploma megszerzése után a gépjármű kereskedelemben kezdett dolgozni értékesítési igazgatóként. Közben saját motorkerékpár értékesítő céget alapított, amelyet 2009-ig vezetett. Ő felelt a Budapest Motor Show, a Hó-Show, az Autotechnika, a Foodapest, valamint a Business Travel Show megrendezéséért.

A Hungexpo Zrt., a GL Events cégcsoport tagja, Magyarország legnagyobb rendezvény helyszíne és piacvezető professzionális kiállítás szervező cége, amely hazai és nemzetközi nagyrendezvényeknek ad otthont, komplex marketing és üzleti szolgáltatásokat nyújtva a kiállítók és a rendezvényszervezők részére.