Házon belülről jött a BKK új vezérigazgatója

Forrás: turizmus.com

 2020. január 23. 12:20

2020. február 1-jétől Varga Ivett a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. (BKK) új vezérigazgatója. A közlekedési szakember a Főpolgármesteri Hivatal nyílt pályázatán nyerte el megbízatását.

Varga Ivett

Fotó: BKK

Varga Ivett tanulmányait az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen és a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen (mai Corvinus) végezte, 2019-től a BKK stratégiai és innovációs igazgatója.

Az új vezérigazgató feladata a főváros közlekedésszervezési és fejlesztési programjainak megvalósítása, a tömegközlekedés szervezése, a kiemelt közlekedési projektek, valamint a közútkezelés és a közúti forgalomirányítással összefüggő tevékenységek megújítása.

„Az egyik legkomolyabb szakmai verseny a BKK vezérigazgatói pályázói között folyt. Örülök, hogy egy olyan szakember nyerte el a megbízást, aki már ismeri a vállalat életét belülről. Biztos vagyok benne, hogy Varga Ivett kiváló partnere lesz a fővárosnak abban, hogy Budapest közlekedése egyre jobban megfeleljen a globális kihívásoknak”– mondta a kinevezésről Karácsony Gergely főpolgármester.

Kapcsolódó cikkek