Befejezi működését a City Tour Hop On Hop Off Kft.

Forrás: turizmus.com

 2019. október 17. 19:56

Hertzka András, a Budatours Kft. ügyvezetője az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz a City Tour Hop On Hop Off Kft. megszűnése kapcsán.

"A Budatours Kft. az alábbiakban tájékoztatja tisztelt partnereit, egyúttal a City Tour Hop On Hop Off Kft. munkavállalóit, hogy a City Tour – mely cég keretein belül, kisebbségi tulajdonosként városnéző szolgáltatás nyújtott 2008 májusától – a többségi tulajdonos Eurama Kft.-vel akarategységben, 2019. október 31-ével befejezi városnéző tevékenységét.

A Budatours Kft. biztosítja minden partnerét, hogy a City Tour megszűnésétől függetlenül, 2019. november 1-jétől, mind a szóbeli, mind az írásban a City Tour által megkötött megállapodásoknak megfelelően, szolgáltatási oldalról helytáll, a városnéző szolgáltatást biztosítja.

Egyúttal deklarálja elkötelezettségét, hogy a City Tourban meglévő szolgáltatói kötelezettségeket tulajdoni arányának megfelelően rendezze, azokért helytálljon. Lehetőségeinek megfelelően, ami a munkavállalói oldalt érinti, tárgyalásokat kezdeményez a kollégák folyamatos foglakoztatása érdekében.

Az ország egyik legrégebben működő utazási irodájaként deklarálja, hogy a november 1-jétől folytatandó, eleddig a City Tour Kft.-hez kapcsolódó szolgáltatások biztosításához minden tárgyi eszközzel és humánerőforrással egyöntetűen rendelkezik.

Természetesen ezen változás a Budatours egyéb tevékenységeit nem érinti, azokat változatlan formában folytatja.

A Budatours teljes menedzsmentje nevében sok sikert kívánunk az Eurrama Kft.-nek jövőbeni munkájához!

További információkkal kollégáink hamarosan jelentkeznek.

Üdvözlettel: Hertzka György és Hertzka András ügyvezetők"

A Hertzka család három generációja

Fotó: Budatours