Bővíti bulgáriai kapacitásait a Robinson Tours

Forrás: turizmus.com

 2015. július 13. 13:00

A júniusi tunéziai merénylet hatására sokan új úti célt keresnek maguknak, így az utóbbi időben megnövekedett az érdeklődés Bulgária iránt is. Erre reagálva a Robinson Tours bővítette kapacitásait Burgaszba és Várnába.

„A sajnálatos tunéziai események hatására is fokozódott Bulgária népszerűsége a magyar utasok körében, ezért már csak augusztus végére vannak szabad helyek a Magyarországról induló charterjáratainkon” – mondta Jakócs Áron, Robinson Tours ügyvezetője.

A megnövekedett igények kielégítésének érdekében az utazásszervező bővítette bulgáriai szálláskapacitásait, és a környező országokból való indulással ajánl helyeket Bulgáriába, valamint új buszjáratot is indít az országba.

 


Várnába szombatonként lehet repülni Bécsből, a repülőtér és Budapest között ingyenes transzferjárattal. Burgaszba kassai indulással lehet eljutni, ami Miskolctól körülbelül 80 km, innen kedvezményes transzfert biztosít az utazásszervező. Pénteki pozsonyi járataikra is vannak még helyek, ide szintén ingyenes transzfert indítanak Budapestről. A szezon végéig pedig egy újabb buszláncot állít be a Robison Tours, és ha ezek is betelnek, akkor még tovább bővítik a buszjáratok számát.