Dalamannal bővíti törökországi kínálatát 2016-ban a Sun & Fun Holidays

Forrás: turizmus.com

 2015. október 29. 17:51

Újdonságként jövőre a Dalaman régió is bekerül a Sun & Fun Holidays charteres úti céljai közé, ahova péntekenként indít majd járatokat az utazásszervező.

A Dalaman régión belül Fethiye, Marmaris és Ölüdeniz  szerepel a kínálatban, amelyet egyébként még novemberben részletesen is bemutatnak majd a partnereknek - tudtuk meg Sulyok Tamástól, a Sun & Fun Holidays partnerkapcsolati és marketingvezetőjétől. A dalamani charter az előzetes tervek szerint június 17-től szeptember 2-ig közlekedik, új és izgalmas alternatívát kínálva azoknak az utasoknak is, akik már többször utaztak Törökországba a tor operator szervezésében.

 

Mint mondta, Törökország változatlanul népszerű az utazóközönség körében, amiről az is árulkodik, hogy az idei évben 48,5 százalékkal bővült utasaik száma a török úti célokra. Dalaman Törökország dél-nyugati tengerpartján, Muğla tartományban található, nemzetközi reptere kényelmes utazási lehetőséget kínál a turisták számára. Tengerpartjának kedvelt helyei Marmaris, Fethiye, Köyceğiz, Dalyan, Ölüdeniz és Hisarönü.