Észak-Amerikában erősít az Amadeus

Forrás: turizmus.com

 2015. április 24. 16:40

A korábban a Fraport AG-hez tartozó AirIT felvásárlásával ezen a területen is megerősítette jelenlétét az Amadeus az észak-amerikai régióban. A mostani az Amadeus második jelentős repülőtéri akvizíciója az elmúlt 15 hónapban.

Az Amadeus a mostani üzleti lépéssel látványosan megerősíti jelenlétét a piacon, és kibővíti lehetőségeit az Észak-Amerika kiszolgálásában, amely kulcsfontosságú régió a reptéri IT szektorban. Az Air IT megoldásait a top 50 legforgalmasabb reptér közül 30 használja az USA-ban, beleértve Atlantát, Dallas-t, Los Angeles-t, Miamit és Charlotte-ot.

Az AirIT egyedi módon egészíti ki a cég működését és fog össze több mint 115 légitársaságot és 120 repülőteret az USA-ban, Kanadában és a Karib-térségben.

A repülőterek számára gyakori igény, hogy a repülőtéri irányítórendszereket épületirányítási és revenue management rendszerekkel egészítsék ki. A mostani felvásárlás lehetővé teszi az Amadeus számára, hogy jobban alkalmazkodjon az ügyfelek igényeihez, a meglévő reptéri rendszerek és az AirIT PROPworks® portfolio kombinálásával, melyet már az USA négy vagy öt legforgalmasabb repülőtere is használ.

A tranzakciónak köszönhetően 70 munkavállaló került át az Amadeus állományába, beleértve a managementet is.