Három üzlettel bővítette kínálatát a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér

Forrás: turizmus.com

 2021. október 13. 11:25

A napokban három új üzlet is megnyitott ünnepélyes keretek között a reptér tavaly átadott, több mint 11 ezer négyzetméteres utasmólójában. Az utasok már nyár óta élvezhetik a Relay, a Heinemann Duty Free és a Cafe Frei termékeit a repülőtéren.

A móló 11 500 négyzetméteres utasforgalmi területén az induló és érkező utasok kényelmét 2500 ülőhely, nagyszámú vizesblokk és ivókutak mellett így tehát a három, már meglévő bérlő egy-egy újabb kereskedelmi egysége biztosítja, tovább emelve ezzel a repülőtéri kínálat színvonalát – közölte a Budapest Airport. Az új boltokban nem csak az induló, hanem a schengeni övezetből az 1. mólóra érkező utasoknak is van lehetőségük vásárolni terminálról kivezető útjuk során.

Az eseményen Patrick Bohl, a Budapest Airport kereskedelem és ingatlan menedzsment vezetője elmondta: „Idén nyolcadjára nyertük el „Kelet-Európa legjobb repülőtere” kategóriában a Skytrax-díjat, ami az egyik legrangosabb, az utasok szavazatán alapuló légiközlekedési elismerés. Azonban ahhoz, hogy ezt a jövőben is megtartsuk, a repülőtéri üzletek kínálatát és szolgáltatásait is folyamatosan szem előtt kell tartanunk.”

bud

Az új boltokban nem csak az induló, hanem a schengeni övezetből az 1. mólóra érkező utasoknak is van lehetőségük vásárolni terminálról kivezető útjuk során

Fotó: Budapest Aiport / Baranyi Róbert

A Lapker Zrt. által üzemeltetett hat repülőtéri Relay üzletben napilapok, magazinok és könyvek széles választéka fogadja az utasokat. A Heinemann összesen hat üzlettel van jelen a budapesti repülőtéren, így a SkyCourt, a 2A és a 2B Terminál mellett most már az 1. utasmólón található Duty Free üzletben is elérhetővé váltak a prémium minőségű delikátesz termékek, kozmetikai cikkek, kiegészítők és játékok az utazóközönség számára.

A Cafe Frei kínálatában mind az öt kontinens különleges kávékultúrája megtalálható. A kávékülönlegességek mellett teák, desszertek és szendvicsek széles választéka várja a vásárlókat.