Heti 11 charterjárattal készül a szezonra az Anubis

Forrás: turizmus.com

 2018. február 18. 12:26

A Corinthia Hotel Budapest báltermében tartotta idei nyári katalógusainak bemutatóját az Anubis Travel 2018. február 16-án.
A rendezvényen Ahmed Bahgat ügyvezető és Szabó Ákos partnerkapcsolati és marketingvezető mutatta be a kínálatot.

Az Anubis Travel 2016-ban 1,7 milliárd Ft, 2017-ben már 3,9 milliárd Ft forgalmat bonyolított – hangzott el. Az utazási iroda 2014 óta látja el a Royal Jordanian légitársaság magyarországi képviseletét, 2017-ben pedig az EgyptAir képviseletét is elvállalta.

Heti négy géppel Törökországba

Két nyári katalógusuk közül az egyik a törökországi, rodoszi, krétai, mallorcai és ciprusi nyaralásokat, a másik az egyiptomi és jordániai ajánlatokat tartalmazza. Törökországba tavaly heti 300 utast vittek, idén 620-at terveznek, heti négy saját charterjáratuk lesz a török Pegasus Airlines gépeivel. Az előfoglalási adatok alapján jó évre számítanak a desztinációban. Kinti partnerük az egyik legnagyobb török tour operátor, az Akay Travel, és több mint 140, köztük 30 exkluzív szállodában kínálnak szálláshelyet. Az utasok a helyszínen külön prospektust kapnak a fakultatív programokról.

Szabó Győző, az Anubis Travel „arca” és Ahmed Bahgat ügyvezető

Fotó: turizmus.com

Az Anubis Travel nagy hangsúlyt fektet a szolgáltatások minőségére, a professzionális idegenvezetőkre, a gyors transzferekre és a kedvező ár-érték arányra. Törökországban széleskörű árualappal rendelkeznek Antalya, Alanya, Side, Belek és Kemer tengerpartjain. Kiemelt szállodáik közé tartozik az ötcsillagos Crystal Admiral Resort, amelyben tavaly a foglalások 30 százaléka realizálódott, és az ugyancsak népszerű, szintén ötcsillagos Q Premium Resort.

A rendezvényen jelen volt az Európában és a Közel-Keleten jelenleg 28 (hamarosan 31) magas kategóriájú szállodával rendelkező Rixos Hotels regionális értékesítési managere, Alper Ergün is, aki a láncot és annak Anubis Travel által is kínált ötcsillagos szállodáit – a színes szórakozási lehetőségeket nyújtó, The Land of Legends élményhotelt, valamint a Rixos Premium Tekirova, a Rixos Sungate, a Rixos Premium és a Rixos Beldibi hoteleket – mutatta be.

Ajánlatok Mallorcától Jordániáig

Egyiptomba heti 380 személyes kapacitást foglaltak le, három saját charterjáratukhoz az Al Masria Universal Airlinestól bérlik a gépeket. Hurghadára és Sharm el Sheikhre is repülnek, és a tisztán üdülőprogramokon kívül városnézéssel kombinált üdüléseket, kairói hétvégét és nílusi hajóutakat is kínálnak.

Rodoszra hetente 250 nyaralót terveznek vinni az Aegean Airlinestól bérelt két géppel. Kiemelt szállodáik közül különösen kedvelt például a háromcsillagos besorolású, de szolgáltatásaiban a négycsillagos szintet bőven elérő Princess Flora, a gyerekes családoknak tökéletes kikapcsolódást kínáló, négycsillagos Cyprotel Faliraki és a háromcsillagos Evi, amelynek kizárólag az Anubis utasainak kiadott szobáit az utazási iroda maga újítja fel és rendezi be.

Katalógusbemutató a Corinthia Hotel Budapest báltermében

Fotó: turizmus.com

A kiváló ár-érték arányú pihenést lehetővé tévő Krétára ugyancsak az Aegeantól bérelnek heti egy gépet. Itt a kiemelt szállodák közül a háromcsillagos, családias, gyönyörű kerttel rendelkező Palm Bay hotelt és a homokos tengerparttól néhány méterre fekvő, szintén háromcsillagos Kaissa Beach hotelt külön is érdemes megemlíteni.

Változatos hotelkínálatuk van Mallorcán és Cipruson is, ezekbe az úti célokba a Wizz Air járataival viszik az utasokat.

Jordániába a Royal Wingstől bérelnek heti egy charterjáratot. Az üdülőprogramok mellett kombinált üdüléseket, jordániai körutazást, valamint Jordánia–Izrael kombinált üdülést kínálnak. Szállodáik közül kiemelkedik az ötcsillagos, közvetlen tengerparti Grand Swiss-Belresort Beach Tala Bay és Mövenpick Tala Bay és a négycsillagos, saját partszakasszal rendelkező Marina Plaza.

First minute akció február végéig

Sikeres volt tavaly az utaztató beutazási üzletága (AWT Reisen) is, Egyiptomból, Jordániából, Izraelből, Olaszországból, Görögországból, Spanyolországból és Angliából hoztak csoportokat Magyarországra.

Az Anubis Travelnél forintban és euróban történő fizetés is választható, az euróban megadott árak az esetleges árfolyamváltozások esetén sem módosulnak. A first minute akciót 2018. február 28-ig hirdették meg, ez minden úti célra és programra vonatkozik, 20% előleg megfizetésével.

Az alapjutalék 15%, online foglalás esetén +1%. A törzsutas-kedvezményt a partnerirodáknál is megkapja az utas, méghozzá nem az iroda jutalékának a terhére.

Hamarosan elindul az utazási iroda új, korszerű honlapja is, számos hasznos funkcióval. Valamint idén is meghirdetik az értékesítési versenyt, pontot a május 1. és október 15. közötti indulású, charteres programokra beérkezett rendelések után lehet kapni, a nyeremény ingyenes utazás egy szabadon választott úti célba.

 

 

Kapcsolódó cikkek

Újra és újra Egyiptom!

2017. október 11.