Jövőre fél áron mehetünk a budapesti gyógyfürdőkbe Hungary Carddal

Forrás: turizmus.com

 2015. december 14. 21:10

Vajon a turizmusban dolgozók ismerik-e hazánkat? – teszi fel a kérdést Gál Gábor, a Hungary Card (Magyar Turizmus Kártya) fejlesztője annak apropóján, hogy a napokban megjelent 2016-os kedvezménykártya segítségével akár minden nap új attrakciókat látogathatunk meg.

Olykor a szakmabelieknek is szükségük van belső motivációra és külső segítségre, hogy még többet lássanak saját országukból. A megoldásoknál a SZÉP-kártya mellett érdemes figyelembe venni egy már jól bevált „eszközt", a Hungary Cardot – adja meg saját provokatív kérdésére a választ Gál Gábor.

A 2016-os kártya folyamatosan bővülő kínálata segítségével akár minden nap új attrakciókat látogathatunk meg, de bátran támaszkodhatunk a szerkesztők által összeállított „Megtakarítási tippekre" is. Akár a pénztárcánkból, akár SZÉP-kártyánk különböző zsebeiből fizetünk, a kedvezménykártya segítségével jelentősen csökkenthetjük a számla végösszegét.

A turizmusban dolgozó HR-esek és a cégvezetőknek érdemes megfontolni, hogy munkavállalóikat „csekély értékű ajándék" címén Hungary Carddal lepjék meg – teszi hozzá a fejlesztő. A költségek havi szintre lebontva még adóval együtt sem érik el az 1500 forintot, ugyanakkor a dolgozók a későbbiekben akár a munkájukban is hasznosíthatják a kártya révén megszerzett új információkat, tapasztalatokat, élményeket.

A 2016-os Hungary Cardhoz immár több mint 1000 szolgáltató csatlakozott, akik 14 hónapon keresztül nyújtanak akár 50 százalékos kedvezményt a kártya tulajdonosa és a vele együtt kikapcsolódást keresők számára. Félárú fürdőbelépő, vasútjegy, autópálya-matrica, állatkerti belépő, múzeum és színház egyaránt elérhető a legkülönfélébb turisztikai szolgáltatások mellett. Talán a legnagyobb újdonság, hogy jövőre a budapesti gyógyfürdőkbe már nem csupán 20, hanem 50 százalék kedvezménnyel válthat belépőt a Hungary Card birtokosa, de az új attrakciók között van például a Sziget Eye óriáskerék is. A kedvezménnyel elérhető turisztikai szolgáltatások és attrakciók megtalálhatók a kártyához adott 200 oldalas katalógusban, a www.hungarycard.hu weboldalon és az okostelefonos applikácót böngészve is.