Magas kultúra, magas költéssel

Forrás: turizmus.com

 2017. március 10. 11:05

Gondolták volna, hogy nagy keletje van a hazai művészeti műhelyeknek a komolyzenéért vagy képzőművészetért rajongó, nem ritkán műkedvelő szinten gyakorló csoportok, együttesek körében?

A Violin Travel megálmodói gondolták, s az alig egy éves utazási iroda komoly forgalmat visz az Operaházba, a Zeneakadémiára, a MÜPÁ-ba, de múzeumokba és nem budapesti helyszínekre is.

A berlini ITB-n, a magas művészetekre alapozó irodák és az ilyen programok iránt érdeklődők találkozóhelyén, a Culture Lounge-ban állított ki a kulturális beutaztatásban élen járó cég. Nyúl Erika, cégalapító ügyvezető, Mihalcsik Judit, operatív igazgató és Sulyok Mária, művészeti program menedzser ismét megbizonyosodott arról, hogy hatalmas igény van Magyarország művészeti eseményei és intézményei iránt. Ráadásul, akik azért utaznak Budapestre, hogy végig nézhessenek egy próbát, vagy találkozhassanak a művészekkel, esetleg, maguk is felléphessenek a „világot jelentő" deszkákra, azok legalább négycsillagos szállodában laknak és étkezéseiket is a fine dining világában szeretik elkölteni.

Nyúl Erika, cégalapító ügyvezető (középen), Mihalcsik Judit, operatív igazgató (jobb szélen) és Sulyok Mária, művészeti program menedzser (bal szélen)

 

 

A Violin Travel a magas művészetekre szakosodott, ugyanakkor tudják, hogy helye van a kínálati palettán a könnyűzenei, vagy a jazz programoknak, a borkóstolóknak, vagy a hajós városnézésnek, ezért ilyen programokat is értékesítenek, sőt, a fővárosi Váci utcában jegyirodát is működtetnek.

A Culture Lounge-ról ITT , a Violin Travel tevékenységéről pedig ITT olvashatnak.