Már az Utazásra készül a Sun & Fun Holidays

Forrás: turizmus.com

 2015. február 14. 11:39

A tavalyinál jóval nagyobb, 150 négyzetméteres standdal lesz jelen idén a Sun & Fun Holidays az Utazás Kiállításon. A partnerekkel közösen kedvezményes ajánlatokat tartalmazó külön brosúrát is megjelentetnek.

Tolga Deniz Sariyüce ügyvezető  elmondta: tavaly sok foglalást hozott az Utazás, idén pedig még nagyobb forgalomra számítanak. A Sun & Funnal, illetve öt külföldi partnerrel és 30 szálloda képviselőjével az A/106A standon találkozhatnak az utasok és a szakmabeliek.

A tour operatornál mindenképpen bizakodásara ad okot, hogy nagyon nagy lendülettel indult el az előfoglalási időszak, január végéig Törökországban a kapacitások 43 százalékát értékesítették (tavaly 32%), Görögországban a kapacitások 25 százalékát (tavaly 18%), Egyiptomban és Tunéziában 44 százalékát (tavaly 22%).

 

Újdonság továbbá, hogy két fontos termékük kiemelésére két további weboldalt is elindítottak a www.sunfun.hu mellett – ezek a www.sunnyclub.hu és a www.viputazas.hu. Az Orange Sunny Club érdekessége, hogy idén egy tejesen új koncepció mentén nemcsak magyar nyelvű, hanem ténylegesen magyar gyerekklubot indítanak öt hotelben, ennek programját pedagógusok dolgozzák ki.