Szorosabbra fonja együttműködését a Singapore Airlines és a Garuda Indonesia

Forrás: turizmus.com

 2024. május 21. 13:06

A Singapore Airlines és a Garuda Indonesia elmélyíti partnerségét a törzsutasprogramok, valamint az Indonézia és Szingapúr közötti járatok terén.

Elmélyíti partnerségét a Singapore Airlines és a Garuda Indonesia. A két légitársaság kölcsönös előnyöket kínál törzsutasprogramjaiban, valamint megvizsgálja az Indonézia és Szingapúr közötti járatok bevételmegosztási lehetőségeit a hatósági jóváhagyások függvényében – írja közleményében a Singapore Airlines.

A megállapodás elindulásakor a GarudaMiles- és a Krisflyer-törzsutasok számára lehetővé válik, hogy mérföldeket gyűjtsenek és váltsanak be a két légitársaság által üzemeltett code-share járatokon, a bevételmegosztási megállapodás pedig támogatni fogja a közös kapacitásnövekedést, és jelentős lépés lesz a tervezett kereskedelmi vegyesvállalati megállapodásban.

A jövőben szorosabban működik együtt a Singapore Airlines és a Garuda Indonesia

Fotó: 123rf.com

Jelenleg a Garuda Indonesia a Singapore Airlines járatait használja Szingapúr és Bali, Jakarta, Medan és Surabaya indonéz városok között, valamint a Szingapúr és Johannesburg, London (Heathrow) illetve Mumbai közötti hosszú távú útvonalakon. A SIA a Garuda Indonesia járatain használ code-share járatszámokat Szingapúr és Bali, Jakarta és Surabaya között.