Különleges szaunavilággal vár a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum!

Forrás: turizmus.com

 2017. október 09. 15:08

A szaunázás ma már rendkívül népszerű wellness kikapcsolódás Magyarországon, így egyre több fürdő létesít saját szaunavilágot.

A különböző szaunafelöntések iránt folyamatosan nő az érdeklődés, és ugyanolyan igény van a relaxáló, csendes programokra, mint a zenés, testet és lelket egyaránt feltöltő szeánszokra is.

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum 2011-ben épült szaunavilága egy modern, minden igényt kielégítő wellness centrum, amely igen közkedvelt hellyé vált az utóbbi években. Itt a szaunázás szerelmeseit egy exkluzív világ várja, melyben tepidárium, gőzfürdők, infra- és finn szaunák, aromaszauna és kültéri ördögszauna várja a lazulni és felfrissülni vágyókat. A szaunázás utáni pihenésről hangulatos szaunaudvar és fedett pihenők gondoskodnak. A kültéri és beltéri hideg vizes merülőmedencéken túl Kneipp-medence, valamint kültéri és beltéri jacuzzik teszik tökéletessé a szaunázás élményét.

A szaunamesterek a felöntéseket különböző krémekkel, illatokkal, zenei aláfestéssel próbálják még változatosabbá tenni, figyelve a szezonális újdonságokra és a vendégek igényeire egyaránt. A szaunafelöntések között kedveltek a szőlőkrémes, a barackmagos- és a sós olajos peelinges szeánszok is, de télen barnacukros, csipkebogyós, gesztenyés-narancsos és a mézes programokkal is várják a vendégeket.

A szaunavilágról és a különböző kabinokról, szeánszokról további tájékoztatást a fürdő honlapján talál.

 

Fotók: CSEPREGI PHOTOGRAPHY

(x)