Mikor érdemes gél lakk kezdőkészletet választani?

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2024. április 01. 10:16

Egy “körmös kezdőszett” által minden a birtokunkba kerül, amire a gyönyörű, kifogástalan manikűrhöz szükségünk lesz. Amennyiben régóta érdekel a gél lakkok világa, esetleg épp tanulod a körmös szakmát, vagy csak meglepnéd magad vagy barátnődet, ez esetben is tökéletes opció a komplett készlet.

Mit kaphatunk a szett által?

A claudiashop.hu gél lakk kezdőkészleteiben minden alapanyag és kellék megtalálható, amelyre szükség lesz a lakkozás folyamata során. Előnye, hogy nem egyesével kell összeválogatni őket, ugyanis a szett tartalmaz előkészítő folyadékot, rugalmas alap- és fényzselét, géllakkot, narancsfapálcát, törlőlapot, buffert, tömbreszelőt, matricákat, sőt, az egész művelethez elengedhetetlen UV/LED lámpát.

Akár egy szabadidős programra, akár valamilyen jeles ünnep alkalmából vagy épp az uralkodó évszak színeivel összhangban szeretnénk csodaszép körmöket, a gél lakkok tartósak, karc- és kopásállóak. Ha tehát a klasszikus körömlakkok eddig rengeteg bosszúságot okoztak, és olyan megoldásra vágyunk, amely heteken át kifogástalan manikűrt biztosít, érdemes megfontolni a kezdőkészlet beszerzését.

Egy körmös kezdőszettben minden bennne van ami egy manikűrhöz kell

Fotó: claudiashop.hu

 

Biztosak lehetünk benne, hogy nem pattogzik le, nem karcolódik, hetek át gyönyörködhetünk a tartós eredményben.

 

Mire valók az egyes alapanyagok?

Az előkészítő folyadékkal meggátolhatjuk a gombás fertőzés kialakulását, valamint általa elősegíthető az alapréteg tapadása. A felvitele is egyszerűen megoldható ecset segítségével, előnyei közé tartozik, hogy bőrbarát, nem károsítja a körmöket.

A LacGel Base / Top Clear alap- és fényzselé használható természetes körmökön, illetve lakkzselén is. Nagyon szép fényes bevonatot képez, amelyhez fixáló folyadék alkalmazása javasolt. Ily módon eltávolítható a "ragacsos rész".

A 3 lépésből álló lakkzselé egyfajta átmenet, se nem körömlakk, se nem zselé, melyhez az alap- és a fedőfény is elengedhetetlen. Legfőbb előnye, hogy nem csupán manikűrhöz, hanem pedikűrhöz is bevethető, sőt, még műkörmök tetején is alkalmazható.

 

Milyen esetekben ideális választás?

Egy géllakk kezdőszett kifejezetten javasolt induláshoz, illetve tanulóknak, ugyanakkor személyes felhasználásra egyaránt remek választás. Azok számára különösen előnyös, akik tartósan szép manikűrt szeretnének, nem akarnak néhány naponta ezzel foglalkozni. Jól tudjuk, hogy a mindennapos tevékenységek könnyen elronthatják a gondos munkánk eredményét, legalábbis a klasszikus körömlakkok esetében, a géllakkok viszont ellenállóak, nem kopnak, nem jelennek meg karcolódások, ütésnyomok, benyomatok.

Ezt a megoldást választva akár szabadtéri programot tervezünk, akár egy romantikus vacsorára vagyunk hivatalosak, a varázslatos körmök garantáltan megadják azt a pluszt, ami a tökéletes megjelenéshez szükséges.

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.