Új térkép Eger térségéről

Forrás: turizmus.com

 2017. augusztus 27. 10:48

Információs térkép jelent az EGER TÉRSÉGE TDM Egyesület gondozásában. A méretarányosan használható térkép a teljes régiót mutatja, ahol a turisták évente gyarapodó számmal közel 1,3 millió vendégéjszakát töltenek el, a kirándulók száma pedig jóval több.

A kiadvány 60.000 példányban jelent meg, kétnyelvű mutációkban, a magyar mellett az információk angol, lengyel és cseh nyelveken is olvashatók.

A turisták tájékozódását piktogramok segítik, a térségben található fürdők, kiállítóhelyek, várak, stb. mellett a helyi termelőkhöz is eljutnak, ahol a vásárláson kívül élményszerű kóstolásban is részük lehet. A térkép hátoldalán kétnyelvű tájékoztatás és a térség fotói mellett 18 hirdetés is helyet kapott. A kiadvány készítői bíznak abban, hogy a turisták célirányos tájékoztatásával Eger térségében több időt töltenek, több helyre eljutnak és természetesen többet is költenek.

Kalandozzanak és pihenjenek Matyóföldtől a Bükkalján át a Bükk-fennsíkig Eger Térsége turisztikai információs térkép segítségével. Az ingyenes kiadvány megtalálható a térség Tourinform és turisztikai információs irodáiban. A kiadvány letölthető a www.egertersege.hu weboldalról.

Kapcsolódó cikkek

Várfalmászó Verseny Egerben

2017. augusztus 27.