Sok a szabadidőd? Tanulj nyelveket!

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2024. április 15. 14:33

A fiatalok többsége jól tudja, hogy a nyelvtudás mekkora kincset ér. Egy újfajta világlátást is ad egy új nyelv elsajátítása, másrészt lehetőség is nyílik ezáltal külföldi munkavégzésre, de nyaralások alkalmával is jól jön, ha valaki meg tud szólalni egy idegen nyelven.
Azonban vannak olyanok is, akik az iskolai tanórákat elbliccelik, nem veszik túl komolyan a tananyagot, így sokszor a való életben derül ki, hogy vajmi keveset tudnak. A lehetőség azonban adott bárki számára, hogy pótolja a hiányzó tudást: a TanfolyamGURU.hu nyelvi képzéseinek kínálatában mindenki megtalálhatja a kedvére való megoldást.

 

Nyelvtanfolyamok országszerte – online

A nyelvtanulás ma már nincs időhöz és helyhez kötve, mindenki nekiállhat szabadidejében a szavak bemagolásának, a nyelvtani szerkezetek gyakorlásának. Sok-sok könyv és internetes oldal is rendelkezésre áll ehhez, ám a legjobban akkor járunk, ha tanárt keresünk, aki figyelemmel követi fejlődésünket.

A TanfolyamGURU.hu épp azt tűzte ki célul, hogy az ilyen elszánt, motivált emberek számára segítséget nyújtson: oldalukon összegyűjtötték, hogy az ország mely városában milyen nyelvi képzések indulnak, és minden részletet megosztanak ezekkel kapcsolatban. Ezért tehát elsősorban ezt a honlapot érdemes felkeresned, ha megbízható tanárt, kurzust keresel.

 

Milyen tanfolyamok indulnak mostanában?

Az angol és a német örök favorit, olyan kurzust biztosan találsz, amely a közeledben indul, azonban az online megoldásokat sem kell elvetni. Ma már így is nagyon egyszerű a kapcsolattartás, ráadásul ki sem kell mozdulnod otthonról.

A nyelvtanulás ma már nincs időhöz és helyhez kötve

Fotó: tanfolyamguru.hu

 

Sokan a hétvégi nyelvtanfolyamok mellett döntenek, még úgy is, hogy a szabadidő egy részét feláldozzák, hiszen tudják, a nyelvismerettel hosszabb távon csak nyerhetnek.

Ami nagyon népszerű mostanában, az a kezdő spanyol képzés: ez tulajdonképpen bárhonnan elvégezhető, hiszen interneten keresztül folyik a tanítás. A tanár pedig egy anyanyelvi oktató, így biztos lehetsz benne, hogy helyesen tanulod majd meg a szavak kiejtését.

A tervezett kurzus 60 órás, ennyi idő elég lehet ahhoz, hogy az alapokat elsajátítsd, és akár már a nyáron kamatoztathasd a tudásod Spanyolországban járva!

Igen kedvező áron érhető el a tanfolyam, és kedvezményeket is igénybe lehet venni. Nézd meg a részleteket a fent említett oldalon!

 

Latint tanulnál? Erre is van lehetőség!

Bár nem sok olyan ember van, aki szabadidejében, önszántából latint szeretne tanulni, de előfordulhat ilyen is. Ha például középiskolás diák vagy, és céltudatosan azon dolgozol, hogy felvételt nyerj az orvosi egyetemre, akkor az alább bemutatott képzést neked találták ki!

A Latin kezdő nyelvtanfolyam is 60 órás, egy alkalom 45 perces, a díj itt sem sok. Képzett pedagógustól tanulhatsz, akihez bátran lehet fordulni, ha kérdésed van. Mivel nem valószínű, hogy latin tanfolyamon nagy lesz a túljelentkezés, kiscsoportos foglalkozások várhatók, és egyértelmű az is, hogy a tanárok maximálisan odafigyelnek majd rád. Erről a képzésről is a TanfolyamGURU.hu oldalán találsz részletesebb információt.

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.