A virtuális MICE Business Day kulisszatitkai – képgaléria

Forrás: turizmus.com

 2020. december 07. 15:37

Idén először online platformra költözött a MICE Business Day. Most fotókon is megnézhető mindaz, amit a eseményt számítógépen követők nem láthattak: a virtuális rendezvényszervezés kulisszatitkai.

Mint arról már beszámoltunk, a délelőtti, 5 órás szakmai konferencián 20 szakmai előadó szólalt fel, mintegy 250 virtuális résztvevő előtt. A tartalmas előadásokat és kerekasztal-beszélgetéseket egy tévéstúdióból élőben közvetítették a számítógépeik előtt helyet foglaló nézőknek.

Az eseményről készült fotókon nemcsak a színpadi szereplőket örökítettük meg, hanem a közvetítéshez nélkülözhetetlen háttércsapat, a kameramanok, világosítók, hangosítók, tolmácsok, sminkesek munkáját is. A fotókat Grósz Balázs készítette.

Kezdődik a konferencia

Dolgoznak a kameramanok

Pódiumbeszélgetés a kameraállásból

Fotók: Grósz Balázs

NÉZZE MEG AZ ESEMÉNY TELJES KÉPGALÉRIÁJÁT ITT  >>>

A konferenciát délután a szervező Turizmus Kft. történetének első online B2B workshopja követte, 350 előre lefoglalt tárgyalási időponttal, 31 kiállítóval és 90 regisztrált szakmai vásárlóval. A virtuális esemény online platformját a Visual Europe Group csapata és az Xhibition Hungary Kft. közösen valósította meg.