Fókuszban a stresszkezelés a Magyar Turizmus Akadémia novemberi online képzésein

Forrás: turizmus.com

 2021. október 19. 15:00

A Magyar Turizmus Akadémia november eleji képzései a stressz csökkentéséhez, illetve megfelelő kezeléséhez, valamint a lelki rugalmasság fejlesztéséhez adnak segítséget, technikákat – egyrészt vezetői, másrészt munkatársi szinten.

Vezetői stresszkezelés tréningünkön (november 3.) nemcsak olyan módszereket kapnak a résztvevők, amelyekkel könnyebben menedzselhetik a munkahelyi stresszt, hanem azt is megtanulják, hogyan támogathatják, motiválhatják kollégáikat a nehezebb időszakokban.

A munkatársi tréningen (november 10.) jobban megismerhetik a résztvevők a belső erőforrásaikat, a reziliencia (lelki rugalmasság) jelenségét és összetevőit, stresszkezelési technikákat és eszközöket sajátítanak el, hogy a maximumot tudják mindig kihozni magukból!

November 19-én pedig a vezetői képzések alfája és ómegája következik: a Vezetői önismeret és hatékonyságfejlesztés! Képzésünk azon kívül, hogy személyre szabott személyiségdiagnosztikai elemzést ad a vezetők részére, segít a megfelelő vezetői viselkedés, kommunikáció kialakításában, illetve konkrét megoldásokat ad a hatékonyság növelésére.

A képzések továbbra is több mint 70 százalékos kedvezménnyel vehetők igénybe 2021. december 31-ig, valamint – amennyiben október 29-ig megrendelik – 2-t fizet 3-at kap akcióval is segítjük az újraindulást.


2021. november 3. Stresszkezelési technikák vezetőknek

 

A stressz mindennapjaink része lett. A képzésen a vezetők ahhoz kapnak segítséget, hogy be tudják azonosítani saját stressztűrő képességeiket, megküzdési stratégiájukat. Mindemellett segítséget kapnak ahhoz, hogy a munkatársaikat is segíteni tudják a stressz leküzdésében, valamint, hogy detektálni és megelőzni tudják a kiégést.

A képzést azoknak a vezetőknek ajánljuk, akik a pandémia után az újranyitással még több kihívással állnak szemben, valamint csapataikat motiválni és összetartani egyre nagyobb kihívást jelent egy ilyen felfokozott helyzetben.

Jelentkezési határidő: 2021. október 29.
Kedvezményes ár MOST: 13 900 forint/fő + áfa


2021. november 10. Önismerettel a stressz leküzdéséért: stresszkezelés, stresszkontroll, a lelki rugalmasság fejlesztése - csoportos képzés munkatársaknak

 

Nemcsak a vezetők, hanem a munkatársak is érezhettek már olyat, hogy elfogyott az erejük, és nem akarnak újabb kihívásokkal vagy megoldandó feladatokkal szembenézni. A turizmus és a rendezvényszakma most pont egy ilyen stresszes időszakban van.

Képzésünket ajánljuk MINDENKINEK, akinek az élethelyzetében a stressz megnövekedett szinten, huzamosabb ideje jelen van, és ez kihatással van munkavégzésére is. Segítünk a lelki ellenálló képesség beazonosításában és növelésében, a megelőzési technikák elsajátításában, illetve az utólagos feldolgozásban.

Jelentkezési határidő: 2021. november 5.
Kedvezményes ár MOST: 13 900 forint/fő + áfa


2021. november 19. Vezetői önismeret és hatékonyságfejlesztés

 

Soha nem tapasztalt kihívásokkal néztek szembe a vezetők az elmúlt időszakban. Soha nem volt még ennyire fontos a vezető személyisége, viselkedése, gondolkodásmódja. De valóban ismerjük vezetőként egyéni erősségeinket?

Személyre szabott viselkedési és motivációs elemzésünk konkrét, egzakt megoldásokkal segíti a képzés résztvevőit a hatékonyság növelésében, az igazi erősségek beazonosításában, a magasabb motiváció megőrzésében, az ideális munkakörnyezet és a megfelelő kommunikáció kialakításában, a kiégés megelőzésében, az ideális munka és magánélet egyensúlyának megtalálásában.

Jelentkezési határidő: 2021. november 12.
Kedvezményes ár MOST: 39 900 forint/fő + áfa

A képzések elvégzése után Magyar Turizmus Akadémia felnőttképzési tanúsítványát kapja meg minden résztvevő, ezzel is garantálva a minőséget, a célzott turisztikai gyakorlati feladatokat. Jelentkezni az adott képzés jelentkezési felületén lehet.

(X)