Konzultáció a Magyarország 365 fotópályázat jelentkezőinek

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 17. 14:44

Az érdeklődők szeptember 26-án Kaiser Ottón fotográfusnak, a zsűri elnökének és Keleti Éva Kossuth-díjas fotóművésznek, október 10-én pedig Szarka Klára fotótörténésznek és Kerekes Emőke fotósnak tehetik fel a pályázattal kapcsolatos kérdéseiket a Bálna Budapestben.

A pályázók bármilyen digitális hordozón, papír- vagy diaképen is elvihetik anyagaikat a konzultációra, ahol segítséget kaphatnak többek között a képek kategóriába sorolásával, vagy a felvételek ideális számának meghatározásával kapcsolatban.

A pályázat célja Magyarország értékeinek bemutatása.

Október 18-ig lehet feltölteni a pályamunkákat

Fotó: fotopalyazat.magyarorszag.hu

Korábban beszámoltunk arról, hogy a pályázatra három kategóriában – táj és természet, épített és tárgyi örökség, valamint városi és vidéki életképek – lehet jelentkezni. A magyarországi épített és természeti kincseit technikai manipuláció nélkül bemutató pályamunkákat október 18-ig lehet feltölteni a fotopalyazat.magyarorszag.hu internetes oldalra.

A kategóriák első helyezettjei 1-1 millió forint, a második helyezettek 500-500 ezer forint, a harmadik helyezettek 300-300 ezer forint jutalomban részesülnek. Emellett az internetes közönségszavazás győztesei is 1-1 millió forint pénzjutalmat kapnak kategóriánként.