Nyitott Balaton a májusi Élmény Itthon magazinban

 2014. március 28. 14:16

Népszerűsítse májusi ajánlatait hazánk legnagyobb példányszámban terjesztett, ingyenes utazási magazinjában! Kiemelt régió: Tisza-tó. Főbb témák: Nyitott Balaton; Irány az erdő!; Kéktúra-sorozat: Pilis; Kincskeresés 7 történelmi várban; Festeticsek nyomában; Avasi BORangolás.

Májusban kiemelt régió: Tisza-tó – Ökotúrára hívjuk önöket, garantált élményeket kínálunk garantált áron, nemcsak a Tisza-tavat, de a hátországot is körbekerekezzük, ízelítőt adunk a Tiszaújvárosi Tavaszi Fesztivál programjaiból.

További főbb témák: Nyitott Balaton; Irány az erdő!; Őshonos virágok nyomában; Ahol virágba borul a Tisza – Tiszazugi kalandozások; Kéktúra-sorozat – Pilis; Kincskeresés és hőspróbák – 7 történelmi várban; Pusztapatika a Hortobágyon; Festeticsek nyomában; Avasi BORangolás; A kevi birkapörkölt ünneplése

Jelenjen meg ajánlataival a legnagyobb példányszámban terjesztett, ingyenes belföldi utazási magazinban, amely behúzásra kerül a Magyar Nemzet és a Heti Válasz előfizetői példányaiba, valamint elérhető a 120 Tourinfom-irodában országszerte és a budapesti gyógyfürdőkben.

Kérje turisztikai szolgáltatóknak szóló speciális hirdetési ajánlatunkat a sales@turizmus.com címen vagy az 1/266-5853-as telefonszámon április 11-ig.