A RAUM lehet Füred új kedvence

Forrás: turizmus.com

 2019. november 11. 09:25

Újabb gyöngyszem igazolja, hogy ősszel sem áll meg az élet a Balatonnál, sőt! Ilyenkor még hangulatosabb a tó partján, egy kellemes étteremben finom ételek mellett elidőzni. Például a balatonfüredi RAUM Kikötő Klubban, amely könnyed eleganciájával az év végi rendezvények számára is ideális.

A korábban Nem Kacsa néven üzemelő, a Hotel Silverine Lake Resort udvarán, közvetlenül a balatonfüredi kikötő kapujában található, rendkívül hangulatos hely önállóan is megér egy kirándulást az őszi Balatonhoz.

 

Tapasztalt szakemberek

Resch Miklós tapasztalt vendéglátós szakember, valamint a Velence Resort & Spa szállodában, a híres székesfehérvári 67 étteremben, illetve Angliában is tapasztalatokat szerzett séf, Kalló Zoltán a garancia rá, hogy a vendég minden téren a legjobbat kapja. Ételek, kiszolgálás, atmoszféra – minden együtt van ahhoz, hogy új kedvencünkké avanzsáljon a hely, amelyet újra és újra igyekszünk majd útba ejteni.

 

Fine bisztró stílus

Az étterem frappánsan ötvözi a fine dining és a bisztró stílust. Ételei minőségben és tálalásban is a kifinomultabb kategóriát képviselik, miközben a hely mégsem feszengősen elegáns, hanem a környezethez illő könnyed, bisztrós életérzés jellemzi.

A fúziós konyha épp annyira rafinált, hogy felkelti a kíváncsiságunkat, és meg akarjuk kóstolni valamennyi fogást. Érdemes, akár a nemrég bevezetett déli menük keretében.

Kellemes hangulat fogadja a vendéget


Megkóstolhatjuk például a különleges Picanha steaket, de találunk az étlapon tépett kacsát erdei gombás tagliatellével, vadas szarvasgerincet zsemlegombóccal, kacsamájat lilahagymalekvárral, vagy fogast citrusosan, lilaburgonyával.

Ételek egy kis rafinériával


Látványos és ízletes specialitások


Rendezvényekhez is ideális

A tulajdonosok nem titkolt szándéka, hogy így év vége közeledtével megszólítsák a különböző céges, baráti és családi rendezvényeket is. Ehhez minden adottsága megvan, hiszen az étterem 80-100 fős kapacitása nagyobb eseményekhez is megfelelő.

Nyáron a terasz is várja a vendégeket, közvetlenül a kikötőben


Érdekesség, hogy név utalhatna akár a német „szoba" szóra is, de nem innen ered: stílszerűen a vitorlázás szakzsargonjából merítettek a tulajdonosok, ahol a RAUM az ideális, ¾-es szelet jelenti.

Elérhetőségek: Resch Miklós üzletvezető, telefon: +36 70 364 7800, e-mail: raum.balatonfured@gmail.com. (X)