Globális partnerségre lépett az Accor és a Visa

Forrás: turizmus.com

 2020. február 25. 13:54

Az Accor és a Visa globális partneri megállapodást kötött.

Az Accor, a világ vezető szállodaipari csoportja és a Visa globális partnerségre lépett, hogy új fizetési megoldásokat nyújtsanak az ALL-Accor Live Limitless hűségprogram tagjainak. Ennek keretében az Accor hűségprogramja és a Visa globális fizetési megoldásai ötvözésével megalkották az ALL Visa-kártyát – adta hírül közös közleményében a két társaság.

A hűségprogram-tagok mindennapi fizetésekre tudják használni ALL Visa-kártyájukat, bárhol, ahol a Visa-kártyát elfogadják.

Az Accor a kibocsátás során együttműködik a Visa pénzügyi és banki partnereivel Európában, Észak- és Dél-Amerikában, a Közel-Keleten és Ázsiában. A kártya a tagoknak a fogyasztói szokásokon alapuló testre szabott jutalomprogramot kínál, melynek keretében lehetőség van több hűségpontot szerezni, amikor a kártyát az Accor szállodákban tartózkodáskor vagy vásárláskor használják.

A Visa partnerség keretében az Accor tovább gazdagítja a nemrég elindított ALL-Accor Live Limitless hűségprogramjával elérhető előnyöket a program 64 millió tagja és 250 millió vásárlója számára világszerte. Az ALL Visa-kártya bevezetése lehetővé teszi, hogy az Accor Group az iparág vezető hűségprogramjával elérje a vendégeit az utazásokon túl is, pontszerzési lehetőséget biztosítva, legyen szó élményekről vagy új szállodai éjszakákról –írták.