Az éttermi kultúrát népszerűsíti a METRO Gasztrohét eseménye

Forrás: turizmus.com

 2022. október 05. 14:44

Október második hetében a METRO Gasztrohét eseményt rendez, amely az étterembe járást, az éttermi kultúrát népszerűsíti, ünnepelve a sokszínű magyarországi gasztronómiát.

A tematikus kampányhoz csatlakozó több mint ezer étteremben nagy kedvezménnyel fogyaszthatnak mindazok, akik előzőleg regisztráltak a programra.

Az október 10–16. közötti Gasztrohéten 5000 Ft értékű kuponokat válthatnak be a vendégek 10.000 Ft feletti fogyasztás esetén; míg a kampányhoz csatlakozó éttermek a beváltott kuponokat vásárolhatják le a kezdeményezést elindító áruházláncban. A METRO kiemelt partnerei a vendéglátóipari vállalkozások, az ő igényeiket szem előtt tartva, ezekre reagálva, a szektorban dolgozó szakemberekkel együtt fejlesztve alakítja ki szolgáltatásait és árukínálatát a vállalat.

A hazai gasztronómia izgalmas világának felfedezésére invitál a Gasztrohét

Fotó: 123rf.com

Idén a Gasztrohéten a hazai gasztronómia izgalmas világának felfedezésére invitálják az ízek szerelmeseit a gasztronómiai kultúrát éltető vendéglátóhelyekre, a korábbi évektől eltérően az 5000 Ft-os kuponokat METRO-kártya nélkül is lehet igényelni, illetve be lehet váltani.

Az ezernél is több vendéglátóhelyen zajló gasztronómiai fieszta jó alkalom akár látókörtágításra, akár arra, hogy a kedvezményt igénybe véve a vendég magasabb árkategóriájú helyen is fogyaszthasson, vagy a kedvenc éttermét újra meglátogassa.

A kedvezménykuponok 2022. október 3. és 9. között tölthetőek le a METRO oldaláról, és 2022. október 10. és 16. között használhatóak fel kedvezményes fogyasztásra a programban részt vevő éttermekben.