Csak februárban indul az új reptéri minibusz-szolgáltatás

Forrás: turizmus.com

 2015. december 30. 15:29

Csak februártól járnak az új reptéri minibuszok – erősítette meg szerkesztőségünk kérdésére Limburger Lóránt, a miniBUD leendő ügyvezető igazgatója (korábban Malév, majd Malév Ground Handling vezérigazgató).

Az új reptéri minibusz-szolgáltató miniBUD tájékoztatása szerint a foglalásokat 2016. január 18-ától várják a www.minibud.hu oldalon, ettől a dátumtól él a cég call centere is.

Mint ismert, a Petrányi Autó és a Budport konzorciuma indít minibuszokat az újévben, amely ötéves szerződést írt alá a reptérrel. Az ígéret szerint az új cég környezetbarát járműveket, javuló utasélményt, magasabb színvonalat és kedvező árakat biztosít majd, remélt, az átállás nem zökkenőmentes, legalább egy hónapos csúszás várható.

Az új minibusz szolgáltatás csak február 1-től indul, addig a Főtaxit javasolják azoknak, akik nem akarnak tömegközlekedni.

Limburger Lóránt elmondta: nagy hangsúlyt fektetnek majd az online értékesítésre, fejlesztéseik nagyjából 2016 június végére fejeződnek be, addigra a flotta 50-re, a cég alkalmazottainak száma pedig 100-120 főre bővül. A zónák nem változnak.

Korábbi közleményük szerint a miniBUD fejleszti és bővíti a szolgáltatásokat is, új, rugalmas és egyszerű foglalási rendszerrel, kényelmes járművekkel, wifi-szolgáltatással biztosítja a reptéri transzfert. Felismerve a diszkont-légitársaságok üzleti modelljének sikerességét, az alapszolgáltatást kedvezőbb áron kínálja majd, az utasnak ezen felül lehetősége van további extra szolgáltatásokat vásárolnia. A külföldi utasok részére elsősorban fővárosi idegenforgalmi szolgáltatásokat, a magyar utasok részére pedig baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást is értékesíteni szeretnének, ezen kívül lehetőség lesz egyes légitársaságok utasai részére beszállókártya nyomtatására, valamint további fedélzeti extra szolgáltatások értékesítésére.