Már vendégeket fogad a csabai Arcanum Hotel

Forrás: turizmus.com

 2014. szeptember 11. 14:09

Szeptember elején megnyílt Békéscsaba új, luxus kivitelű szállodája, az Arcanum Hotel. A nyitás alkalmából szeptember 12-én nyílt napra hívja a ház az érdeklődőket.

Békéscsaba külvárosában, az egykori Dugovics laktanya épületében megnyílt Arcanum Hotel egyedi kínálat kialakítását tűzte ki célul. A többhektáros parkban fekvő szálloda 22 elegánsan kialakított szobával és 2 lakosztállyal, 200 négyzetméteres wellnessrészében többek között finn és infraszaunával, jacuzzival, ülő Kneipp-medencével, skót zuhannyal, valamint panorámás fitneszszolgáltatásokkal várja vendégeit szeptember 1-jétől.

 

Konyhája a magyar gasztronómia hagyományait képviseli az egészség jegyében. A szálloda 150 fő befogadására alkalmas éttermét és bárját külső vendégek is látogathatják. Zár körű rendezvények különleges helyszíne lehet a ház 400 négyzetméteres tetőterasza, de van egy különálló, látványkonyhával felszerelt, 50 fő befogadására alkalmas grillházuk is.

 

A nyitás alkalmából szeptember 12-én (pénteken) 13-tól 19 óráig nyílt napot szervez az Arcanum, kiscsoportos szállodabejárásra invitálva az érdeklődőket.