Ötcsillagos Kempinski nyílik a lett fővárosban

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 27. 15:08

Grand Hotel Kempinski Riga néven nyitja meg legújabb ötcsillagos házát a szállodalánc októberben. Az épület közvetlen szomszédságában található a lelt nemzeti operaház, illetve az UNESCO örökségnek nyilvánított Óváros.

A nyitó szálloda 141 szobával, két étteremmel, két bárral, hat rendezvényteremmel és világszínvonalú SPA és wellnessrészleggel rendelkezik, kifinomult szolgáltatást, gazdag kulturális élményt és lélegzetelállító panorámát ígér a városra.

A szálloda modern szobakínálata a 37 négyzetméteres superior típusú szobától a 278 négyzetméteres elnöki lakosztályig terjed. Minden szoba kortárs fa bútorzattal felszerelt, lenyűgöző freskókkal és francia műremekkel díszített.



A Grand Hotel Kempinski Riga kiváló helyszíne lehet nagy, nemzetközi konferenciáknak és szűkkörű ünnepléseknek egyaránt. A rendkívül elegáns és magas ablakainak köszönhetően kiemelkedően világos Grand Ballroom terem 300 fő befogadására képes, és egy időben három rendezvény helyszínéül szolgálhat.


Ezen felül öt kisebb, de teljesen felszerelt rendezvényteremmel rendelkezik a szálloda, melek egytől egyig méltán népszerű zenei műfajról kapták az elnevezésüket: Szonáta, Szóló, Szimfónia, Andante és Allegro.


Az alagsorban található Kempinski The Spa 1300 négyezméternyi luxust kínál – nem csak a szállóvendégek részére. Kínálatából kiemelkedik közülük a „Pirts Suite”, melyet a tradicionális lett fürdőházak inspiráltak, illetve a „Rasul Iszapélmény”, melyen keresztül a vendégek kipróbálhatják az ország híres, gyógyhatású iszaptermékeit.