Ötéves a Bubbles Club

Forrás: turizmus.com

 2018. október 18. 11:13

Mozgalmas hétvégével ünnepelte a Danubius Hotels a családokat megcélzó, az ő igényeiket maximálisan kielégítő Bubbles Club ötéves születésnapját október második hétvégéjén, Bükfürdőn.

A jubileumi Mobil OFF, Élmény ON hétvégén megjelent a klub négy ikonikus sárkánya – Drazsé, Dany, Tiko és Yoyo –, a gyerekek Farkasházi Réka és a Tintanyúl együttes koncertjét élvezhették, a szülők pedig a #kikapcs előadás során hallhattak tanácsokat a digitális felelősségvállalásról az all inclusive Danubius Heath Spa Resort Bükben.

A sárkányok szó szerint megjelentek a Danubius családbarát szállodáiban

 

A Bubbles Club sárkányai 2013-ban még csak prospektusokon és weboldalakon léteztek, de buborékokkal és animációs játékokkal, komoly személyiségjegyekkel felvértezve kínáltak izgalmas szórakozást a legkisebbeknek. Aztán életre is keltek, és a sárkányok szó szerint megjelentek a Danubius családbarát szállodáiban – a bükfürdői Danubius Health Spa Resort Bükben, a hévízi Danubius Health Spa Resort Aquában, a balatonfüredi Hotel Marinában és Hotel Annabellában, de történeteikből külön könyvek és plüssfigurák is születtek, és Facebook-oldalukat is több ezren követik. A sárkányok és a mesekönyvek a Bubbles webshopból is megvásárolhatóak, a Bubbles YouTube csatornáján a KreaTiko DIY sorozat hétről hétre új kézműves ötleteket ad az otthoni kreatívkodáshoz.

A szállodákban a sárkányok kalandjai az animátorok segítségével megelevenednek: a gyerekek vezetésükkel kincset keresnek, térképet olvasnak, sportolnak, táncolnak, rajzolnak, számháborúznak, kézműves foglalkozásokon vesznek részt, miközben szüleik nyugodtan pihenhetnek és feltöltődhetnek.

A klub négy ikonikus sárkánya: Drazsé, Dany, Tiko és Yoyo

Fotók: danubiushotels

Figyelnek a kicsikre

A gyerekekre való odafigyelés azonban nem csupán a sárkányokban mutatkozik meg, a Danubius minden részletre kiterjedően gondoskodik a korosztály speciális igényeiről. Így például Bükfürdőn a recepciónál külön dobogót készítettek be számukra, a wc-kben ülésszűkítő áll rendelkezésre, a wellnessben önálló részlegben fürödhetnek és a nagymedence is naponta egy órára nyitva áll a labdázni vagy önfeledten pancsolni kívánók számára. Az első emeleten külön játszószoba is készült a sárkányok életterének bemutatására, amelynek minden eleme bátran kipróbálható.

Természetesen az étterem menükínálatában is kiemelt helyet kapnak a gyerekek kedvenc ételei, külön tányérokkal, evőeszközökkel és etetőszékekkel várják őket, az all inclusive ellátásnak köszönhetően pedig a nap bármely szakában találnak maguknak finomságokat.

 

Valós élmények

Ötödik születésnapja alkalmából a Bubbles Club csatlakozott a #kikapcs – Mobil OFF, Élmény ON – példaértékű összefogáshoz, hogy a lelkes közösség tagjaként aktívan tehessen a valós környezetben megélt minőségi élményekért. Az idén januárban létrejött mozgalom célja, hogy egyensúlyt teremtsen a kütyüvilág jelentette virtuális örömök és a valós térben és közösségben megélt maradandó élmények között, tiltás helyett mértékadással.

A Bubbles Club szállodákban is tetten érhető sajnos a virtuális világ, a digitális kütyük térhódítása, ezért tudatos felelősségvállalással mindent el kell követni, hogy igazi játékkal, fergeteges animációs programokkal mozdítsák ki a gyerekeket a képernyő, a tabletek és mobilok elől, olyan maradandó hús-vér élményt nyújtva a családoknak, amelyre évek múlva is szívesen emlékeznek vissza.

(X)

Kapcsolódó cikkek

Danubius-sárkánykalandok

2016. november 27.