Ötéves jubileum Szegeden

Forrás: turizmus.com

 2015. március 22. 19:26

Mind a SZUE (a Szegedi Úszó Egylet neve alatt üzemelő uszoda és strandfürdő), mind a Forrás szálloda több évtizede áll a Tisza parton, azonban mai formájukban, ezzel a kínálattal csak ötödik születésnapjukat ünnepelték a hétvégén.

A március 20-i partner partin sorrendben Hülvely István vezérigazgató (Hunguest Hotels), Szentgyörgyi Pál alpolgármester (Szeged), Szabó Mihály igazgató (Aquapolis Napfényfürdő), valamint Maklári Lászlóné szállodaigazgató (Hotel Forrás) köszöntötte a meghívottakat.

Maklári Lászlóné, Szentgyörgyi Pál és Szabó Mihály köszönti a partnerparti résztvevőit

A rövid beszédekből megtudhattuk, hogy mindkét, a  Hunguest üzemeltetésébe tartozó létesítmény kiemelkedően teljesít. Az Aquapolis az ország öt legnagyobb forgalmú fürdőjének egyike, miközben, területét tekintve messze elmarad versenytársaitól.  A 196 szobás, 4 csillag szuperior besorolású szálloda pedig - bár nem a legnagyobb a lánc házai között -, bevételeit, valamint üzemi eredményét tekintve első helyen áll a vállalaton belül.

A fogadás résztvevői az előételeket gusztálják

Az önkormányzat nevében az alpolgármester köszönetét fejezte ki, hogy a többségi tulajdonos képviseletében arathatja le a sikert, miközben, az öt évvel ezelőtti óriás beruházás során a szállodavállalat vállalta az üzleti kockázatot, s ma is a Hunguesten múlik mind a fürdő, mind a szálloda sikere.

Megtudhattuk azt is, hogy Csongrád megye székhelye, a Dél-Alföld legnagyobb városa elég vonzást tudott adni a konferencia és wellness szállodaként is jól teljesítő Hotel Forrásnak, hogy, annak ellenére teljesítette kiemelkedő sikerrel az első öt évét, hogy pont a gazdasági válság kiteljesedésére esett a felújítás utáni újranyitása.

Fotó: Hülvely István Hunguest Hotels vezérigazgató mondja köszöntőjét

Vacsora után Tóth Gabi szórakoztatta a meghívottakat

 

Fotók: Szögi László