Rönkházból épültek szálláshelyek Miskolctapolcán

Forrás: turizmus.com

 2016. június 09. 14:21

A május elsején megnyílt Avalon Resort&Spa vendégei választhatnak, hogy a finn rönkház technológiával épült szállodaépületben, vagy a szomszédos, szintén vonzó kialakítású rönkházakban foglalnak szobát.

A többféle szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget kínáló, miskolctapolcai Avalon Park megnyitása után majdnem pontosan egy évvel tette teljessé kínálatát a közelmúltban megnyílt szálláslehetőséggel.

 

A baba- és családbarát szolgáltatásokat, valamint wellnesslehetőségeket is nyújtó szálloda főépületében 35 szobát alakítottak ki: a körülbelül 30 négyzetméteres alapszobáik superior kategóriájúak, emellett balkonos lakóegységeket és luxuslakosztályt is kínálnak. A szálláslehetőséget a parkban sorakozó 15 kétszintes rönkház egészíti ki, az alsó és a felső emeleten külön bejáratú lakóegységekkel, melyek nagyobb társaságok számára egyben is bérelhetők. A rönkházak mini lakosztályainak alapterülete 40 négyzetméter, a franciaágy és a teljes pótágy értékű kihúzható kanapé 3 felnőtt, vagy 2 felnőtt és 2 gyerek számára nyújt kényelmes pihenést.


Az Avalon a szobák berendezésében is a minőségre törekedett: a lakóegységek klímásak, kapszulás kávéfőzővel, 106 cm képátlójú LED-televízióval, laptopszéffel felszereltek, fürdőköntös, papucs, külön felnőtt- és gyerek-fürdőszobai bekészítés várja a vendégeket, a wifi ingyenes.

 

A külső wellnessrészlegen élményelemekkel ellátott, télen-nyáron fűthető medence, merülőmedence és 24 férőhelyes rönkszauna, a fedett részben pedig élménymedence, pihenőtér, komplett szaunavilág (illatkabinnal, bioszanuával, finn és infraszaunával, sókamrával, illetve gőzkabinnal) nyújt relaxációs lehetőséget.

 

A szolgáltatási kört a tavalyi évben megnyitott elektromos gokartpálya, a 2500 négyzetméteres Maya játszópark, a grillétterem és a hozzá tartozó sörkert, valamint a Ristorante olasz étterem teszi teljessé, az egységek – az étterem kivételével – június közepén ünneplik fennállásuk első évfordulóját.

 

Érdemes számolni az Avalon konferenciakapacitásával is: 200 főt befogadó, kiszolgálóegységekkel ellátott rendezvényterem, az étteremben egy 70 férőhelyes, a szállodában pedig egy kisebb terem nyújt a rendezvényekhez hátteret, szabadtéri lehetőségekkel, valamint csapatépítő programokkal kiegészítve.

A szakma számára érdekes információ lehet a vezető tisztségviselők személye is: az Avalon Park ügyvezetője Martoncsek Péter, a szállodaigazgatói feladatokkal Poncsák Pált bízták meg.