SHARE – a jótékony sörmárka

Forrás: turizmus.com

 2017. április 24. 14:14

Sörözz úgy, hogy közben tudod, valakivel jót teszel - ez a SHARE alapgondolata. A sörmárka alapítói fél éve dobták piacra a SHARE-t, mely amellett, hogy kiváló kézműves-sörfőző mesterek keze munkáját dicséri, küldetése miatt is egyre népszerűbb – írta az mmonline.

Az alapítók ugyanis az értékesített sörökből befolyt összeg profitját jótékony célra fordítják. Ebben ismert színészek, sportolók, civil szervezetek segítik őket. A SHARE ma már 30 pubban, szórakozóhelyen és kisebb boltban kapható, de a cél, hogy ez a szám bővüljön, és hogy a SHARE hamarosan a fesztiválozók számára is elérhető sör legyen. A SHARE-ezők egyre többen vannak, ennek köszönhetően az alapítók már második adományukat adhatták át, ezúttal az Utcajogász Egyesületnek.

Bár a SHARE friss szereplő a piacon, eddig már több mint 6000 üveg fogyott, a SHARE-ezők így összesen ezidáig 400.000 forintnyi adományt “dobtak össze”.

A szociális sör filozófiája, hogy újfajta formát honosítson meg a civil szféra támogatására, és lehetőséget teremtsen az embereknek arra, hogy egy népszerű, hétköznapi, egyszerű “tevékenységgel”, a serezéssel is jót tehessenek.

A SHARE munkájában és népszerűsítésében a három alapítón kívül most már közel egy tucatnyian vesznek részt.

Kapcsolódó cikkek

Sörvonatok a Fűtőházból

2017. április 11.