Szállodai minibár már 42 810 Ft-tól

Forrás: turizmus.com

 2015. május 13. 11:28

Az ASSA ABLOY minibár akciójában most rendkívül kedvező áron juthat hozzá 30 és 40 literes, zajmentes Pamibar abszorpciós minibárokhoz. A kiváló minőség mellé gyártói garancia is jár. Rendeljen most alacsony energiafogyasztású szállodai minibárt kedvező áron!

Milyen előnyökkel jár, ha az ASSA ABLOY által kínált Pamibar abszorpciós minibárt választja?

A minibár kiválasztásánál a legfontosabb szempont a vendégek kényelme és elégedettsége. Emellett nélkülözhetetlen költségtakarékos megoldásban gondolkodni, mivel a szállodai szobákban éjjel-nappal üzemelő minibárok viszonylag magas működési költséget halmozhatnak fel. Az ASSA ABLOY által kínált abszorpciós minibárok egyszerre felelnek meg mindkét feltételnek. Zajmentes működésüknek köszönhetően észrevétlenek maradnak, így nem zavarják meg a vendégek nyugalmát, ezzel téve otthonosabbá ott-tartózkodásukat. Energiatakarékos kialakításuknak köszönhetően Önnek napi 24 órás igénybevétel mellett sem kell az energiafogyasztásukból adódó költségek miatt aggódnia. Így éves szinten jelentős kiadásoktól kímélheti meg magát, ha a Pamibar energiatakarékos abszorpciós minibárjait választja. Rendeljen most alacsony energiafogyasztású minibárt 42 810 Ft-ért az ASSA ABLOY-tól!

A minibár kiválasztásában fontos szempont a design, mivel egy ízléses, elegáns szálloda nívója az apró részletekben is megmutatkozik. A Pamibar minibárok 30 és 40 literes változata is szekrénybe építhető, illetve üvegajtós verzióban is kaphatók, így maximálisan illeszkednek a szállodai környezethez és annak egyedi stílusához. A minibárok automata leolvasztó funkcióval rendelkeznek, mellyel további időt és energiát takaríthat meg a szálloda munkatársai számára, ráadásul a vendégek kényelemérzetét is jelentősen növelheti.

A hangtalan működésű, kiváló minőségű, energiatakarékos minibárok gyártói garanciával kaphatók. Fontos ugyanis tudni, hogy egy esetleges meghibásodás esetén az abszorpciós minibároknál az egyes alkatrészek javítására nincs lehetőség, így a hűtőrendszer lecserélése jelenti az egyetlen megoldást. A gyártói garanciával azonban ennek kellemetlenségétől és anyagi vonzataitól is megkímélheti magát. Rendeljen most gyártói garanciával ellátott Pamibar abszorpciós minibárt akciós áron, már 42 810 Ft-tól!

(x)